Hoe Video's Van Computer Naar Telefoon Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Video's Van Computer Naar Telefoon Over Te Zetten
Hoe Video's Van Computer Naar Telefoon Over Te Zetten

Video: Hoe Video's Van Computer Naar Telefoon Over Te Zetten

Video: Hoe Video's Van Computer Naar Telefoon Over Te Zetten
Video: Video's van computer naar smartphone zetten | Je materiaal inladen | de Videomakers 2024, Mei
Anonim

Een bepaalde categorie mobiele telefoons ondersteunt de video-afspeelfunctie. Voordat u de video vanaf de telefoon start, moet u natuurlijk het bestand voorbereiden en correct kopiëren.

Hoe video's van computer naar telefoon over te zetten
Hoe video's van computer naar telefoon over te zetten

instructies:

Stap 1

Probeer eerst het videobestand naar de flashkaart van uw mobiele telefoon te verplaatsen. Koop een kaartlezer die u op de USB-poort van uw computer kunt aansluiten. Het is beter om meteen een universeel apparaat te kiezen dat de meeste populaire flashkaartformaten ondersteunt.

Stap 2

Houd er rekening mee dat sommige laptops een ingebouwde kaartlezer hebben. Voordat u de flashdrive op dit apparaat aansluit, moet u de kenmerken ervan bestuderen. Zorg ervoor dat uw kaartlezer het juiste schijfformaat ondersteunt. Gebruik een SD-adapter om MicroSD-flashstations aan te sluiten.

Stap 3

Nadat het systeem de flashkaart heeft gedetecteerd, opent u het menu "Deze computer" en kopieert u het videobestand. Verwijder de schijf veilig en sluit deze aan op uw telefoon.

Stap 4

Gebruik draadloze Bluetooth-technologie om kleine bestanden over te brengen. Een bepaald onderdeel van mobiele computers heeft een ingebouwde Bluetooth-module. Installeer de applicatie om dit apparaat te configureren.

Stap 5

Als u een draagbare Bluetooth-adapter hebt, sluit u deze aan op uw desktopcomputer. Configureer deze apparatuur. Open het menu "Mijn Computer" en navigeer naar de map met het gewenste videobestand.

Stap 6

Activeer de Bluetooth-module van uw mobiele telefoon. Klik met de rechtermuisknop op het bestand en plaats de muisaanwijzer op het veld "Verzenden".

Stap 7

Selecteer in het menu dat wordt geopend het item "Bluetooth-apparaat". Nadat u een mobiele telefoon heeft geïdentificeerd, selecteert u het pictogram en klikt u op de knop "Volgende". Bevestig de ontvangst van het bestand met de telefoontoetsen.

Stap 8

Sommige soorten videobestanden kunnen mogelijk niet worden afgespeeld op een mobiel apparaat. Gebruik in een dergelijke situatie Total Video Converter. Als u de functionaliteit van deze applicatie niet wilt gebruiken, installeer dan het hulpprogramma Avi naar 3gp Converter. Converteer het bestand naar het 3gp-formaat en verplaats het naar het geheugen van de mobiele telefoon.

Aanbevolen: