Hoe Foto's Van Je Telefoon Naar Je Computer Over Te Zetten

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Van Je Telefoon Naar Je Computer Over Te Zetten
Hoe Foto's Van Je Telefoon Naar Je Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Van Je Telefoon Naar Je Computer Over Te Zetten

Video: Hoe Foto's Van Je Telefoon Naar Je Computer Over Te Zetten
Video: Samsung Galaxy S6: foto's overzetten naar pc 2024, April
Anonim

De meeste moderne mobiele telefoons zijn uitgerust met camera's met een redelijk goede beeldkwaliteit en hoge resolutie. Hiermee kunt u altijd en overal gedenkwaardige momenten vastleggen met communicatie binnen handbereik.

Hoe foto's van je telefoon naar je computer over te zetten
Hoe foto's van je telefoon naar je computer over te zetten

Het is nodig

  • - kaartlezer;
  • - usb-kabel.

instructies:

Stap 1

Gebruik een USB-kabel om foto's van uw mobiele telefoon naar uw computer over te zetten. Meestal zit het in het basispakket en wordt het samen met een communicatieapparaat verkocht. Steek de draad in de flashkaartsleuf aan de voor- of achterkant van de systeemeenheid. Sluit hem vervolgens aan op de camera. De nieuwe verwisselbare media worden weergegeven op het beeldscherm en het optiemenu wordt geopend. Selecteer "Bestanden overbrengen naar pc" of "Verbinding maken" of "Verbinden met computer". Elk telefoonmodel heeft zijn eigen symbool voor dit type communicatie.

Stap 2

Als het optievenster niet verschijnt, opent u de map Deze computer. Zoek daar het label van het verwijderbare apparaat met het modelnummer van de telefoon. Klik erop. Zoek de aanduiding van de geheugenstick. Plaats de cursor en dubbelklik met de linkermuisknop. De media gaan open.

Stap 3

Ga naar "Mijn documenten" en maak een nieuwe map aan waar de foto's naartoe worden overgebracht. Keer terug naar het geheugenkaartmenu van de telefoon en selecteer de gewenste foto's terwijl u de Ctrl-toets ingedrukt houdt en tegelijkertijd met de linkermuisknop klikt. Sleep ze vervolgens naar de gemaakte map.

Stap 4

Als er geen USB-kabel is, gebruik dan een kaartlezer. In de meeste moderne modellen van laptops en computers is dit al aanwezig. Verwijder de geheugenkaart uit de telefoon. Zoek de juiste connector op de rand van de computer en steek deze daar in. Ga naar de map "Mijn Computer". Zoek de snelkoppeling voor het nieuwe verwijderbare apparaat dat verschijnt. Plaats de cursor en dubbelklik erop met de linkermuisknop. Hiermee gaat u naar het geheugenstickmenu en kunt u nieuwe snapshots naar uw computer overbrengen.

Aanbevolen: