Hoe Geld Over Te Zetten Van Computer Naar Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Geld Over Te Zetten Van Computer Naar Telefoon
Hoe Geld Over Te Zetten Van Computer Naar Telefoon

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Computer Naar Telefoon

Video: Hoe Geld Over Te Zetten Van Computer Naar Telefoon
Video: Video's van computer naar smartphone zetten | Je materiaal inladen | de Videomakers 2024, April
Anonim

Het internet, dat uw computer verbindt met de buitenwereld, stelt u in staat om aanzienlijk tijd te besparen en voor uw behoeften te betalen zonder de hulp van contant geld, zonder uw huis te verlaten. Op internet kunt u betalen voor goederen, nutsvoorzieningen en mobiele communicatie. Om geld over te schrijven van een computer naar een telefoon, moet u uw eigen e-wallet maken of de internetbankierservice verbinden met uw bankrekening.

Hoe geld over te zetten van computer naar telefoon
Hoe geld over te zetten van computer naar telefoon

Het is nodig

  • - bankrekening met internetbankieren;
  • - online portemonnee;
  • - toegang tot betaalterminals.

instructies:

Stap 1

Log in op uw persoonlijke account in elk betalingssysteem waar u een elektronische portemonnee heeft. De meest populaire zijn Webmoney en Yandex. Money. Kennis van het wachtwoord is vereist om binnen te komen. Ga naar de hoofdpagina en u ziet een lijst met diensten die met elektronisch geld kunnen worden betaald. Zoek onder hen "Mobiele communicatie" en selecteer uit de voorgestelde lijst de telefoonoperator waarop u zich abonneert.

Stap 2

U kunt uw persoonlijke rekening en geldrekening aanmaken in elk betalingssysteem waarvan de terminals betalingen voor een mobiele telefoon accepteren, bijvoorbeeld Qiwi. Registreer u in het systeem met uw telefoonnummer en wachtwoord. Daarna krijgt u toegang tot uw elektronische portemonnee, die u kunt aanvullen vanaf elke betaalautomaat van dit systeem. Nadat u bent ingelogd, ziet u in het linker verticale paneel de categorieën services die kunnen worden betaald met Qiwi Wallet. De eerste op de lijst is mobiel. Selecteer uw exploitant.

Stap 3

Als u bij het openen van uw zichtrekening de dienst internetbankieren heeft geactiveerd, voert u uw persoonlijke rekening in om geld van uw computer naar uw telefoon over te schrijven. Op de hoofdpagina ziet u de status van uw rekeningen die bij deze bank zijn geopend en een lijst van de diensten die u kunt betalen met het geld dat erop is gestort. Selecteer "Mobiele communicatie" en uw provider.

Stap 4

Het overboeken van geld van een computer naar een telefoon na het kiezen van een operator in alle betalingssystemen wordt op dezelfde manier uitgevoerd. Voer uw telefoonnummer in het opgegeven formaat in, voorafgegaan door de operatorcode. Het systeem zal u ook vragen om aan te geven hoeveel u naar uw telefoon wilt overzetten. Geef het bedrag op, bevestig de overboeking. In sommige systemen moet u, om de overboeking te bevestigen, een extra digitale code intoetsen die naar uw mobiele telefoon wordt verzonden, dit wordt gedaan om de veiligheid van uw betalingen te garanderen.

Aanbevolen: