Hoe Voeg Je Een Foto Toe Aan De Kaart

Inhoudsopgave:

Hoe Voeg Je Een Foto Toe Aan De Kaart
Hoe Voeg Je Een Foto Toe Aan De Kaart

Video: Hoe Voeg Je Een Foto Toe Aan De Kaart

Video: Hoe Voeg Je Een Foto Toe Aan De Kaart
Video: Voeg foto toe aan foto sjabloon 2024, Mei
Anonim

Er zijn verschillende manieren om verschillende afbeeldingen aan uw telefoon toe te voegen. De eenvoudigste is om het van een andere mobiel via Bluetooth of MMS over te zetten en op een flashkaart op te slaan.

Hoe voeg je een foto toe aan de kaart
Hoe voeg je een foto toe aan de kaart

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon;
  • - geheugenkaart geïnstalleerd in de telefoon;
  • - kaartlezer.

instructies:

Stap 1

U kunt een foto aan een geheugenkaart toevoegen, zelfs als u een foto hebt gemaakt met een mobiele telefoon. Nadat u de foto hebt gemaakt, moet u de optie "Opslaan" selecteren en de locatie van de afbeelding opgeven. Markeer in dit geval de geheugenkaart van de telefoon.

Stap 2

U kunt een foto ook via een computer opslaan op een flashkaart of mini-cd. Hiervoor heeft u een speciale adapter of kaartlezer nodig. Verwijder de USB-stick uit de telefoon en plaats deze in de adapter. Gebruik vervolgens een USB-kabel om de kaartlezer op uw computer aan te sluiten. Wacht tot de flashdrive is geopend, zoek dan een map met afbeeldingen erop en kopieer er een foto van uw computer naar (indien nodig kunnen er meerdere afbeeldingen zijn).

Stap 3

U kunt afbeeldingen naar een geheugenkaart van een mobiel apparaat overbrengen via Bluetooth, als dit apparaat zowel op de computer als op de telefoon beschikbaar is.

Stap 4

Een speciaal compartiment voor flash-kaarten is te vinden in laptops en andere moderne draagbare apparaten. In dit geval is het voldoende om de mini-cd in deze sleuf te plaatsen en deze te openen als een gewone verwisselbare schijf. Zoek de map met afbeeldingen op de USB-stick. Open de foto's die nodig zijn om te kopiëren op uw computer (laptop), selecteer ze met de muis en de CTRL-knop (voor een of meerdere foto's) en selecteer met de rechtermuisknop de optie "Kopiëren". Klik vervolgens in de map op de flashkaart op de vrije ruimte en selecteer "Plakken". Om aangrenzende bestanden te kopiëren, gebruikt u de Ctrl-knoppen voor de eerste afbeelding en Shift voor de laatste. Als gevolg hiervan selecteert u met een paar klikken alle foto's.

Stap 5

Met de functie "Verzenden" kunnen foto's naar de geheugenkaart worden overgebracht. Maar in dit geval worden ze op schijf opgeslagen en niet in de gewenste map. Als je van deze optie gebruik hebt gemaakt, vergeet dan niet om de afbeeldingen later in een speciale map te plaatsen. Vervolgens kunt u de opgeslagen foto's zelf bekijken en delen met uw vrienden. Probeer verschillende opties, experimenteer en kies de methode die voor jou het beste werkt.

Aanbevolen: