Hoe Een Turbo-knop MTS . Aan Te Sluiten

Hoe Een Turbo-knop MTS . Aan Te Sluiten
Hoe Een Turbo-knop MTS . Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Turbo-knop MTS . Aan Te Sluiten

Video: Hoe Een Turbo-knop MTS . Aan Te Sluiten
Video: Gasverbruik omlaag en je cv ketel gaat langer mee. Spiro magnetische vuilafscheider 2024, Mei
Anonim

Turbo button van MTS is een speciaal pakket extra internetverkeer. In totaal biedt dit mobiele bedrijf vier soorten pakketten aan: een turboknop van 100 MB, een turboknop van 500 MB, een turboknop van 2 GB en een turboknop van 5 GB.

Hoe een turbo-knop MTS. aan te sluiten
Hoe een turbo-knop MTS. aan te sluiten

Een turbo-knop aansluiten 100 MB op MTS

De eenvoudigste manier is om het commando * 111 * 05 # te kiezen en op de belknop te drukken. Een even eenvoudige optie is om een sms te sturen naar het korte nummer 5340 (de tekst van het bericht is "05"). De kosten voor het aansluiten van dit pakket bedragen 30 roebel, verbinding wordt aanbevolen voor abonnees van tariefplannen "MAXI Smart" en "MAXI Top", evenals Super BIT, "BIT", "Mini BIT", "BIT Smart" of "Super BIT Slim". Opgemerkt moet worden dat het gekochte verkeer slechts 24 uur geldig is, na de opgegeven tijd dat het pakket wordt gestopt, wordt ongebruikt verkeer geannuleerd.

Hoe een turbo-knop 500 MB op MTS aan te sluiten

U kunt deze service activeren door een eenvoudig commando te kiezen - * 167 # call of door een sms te sturen naar 5340 (de tekst van het bericht is "167"). De kosten voor het aansluiten van dit pakket zijn 95 roebel, de actie is 30 dagen. Dit pakket wordt aanbevolen voor tablets en USB-modems met "Smart" of "Smart +" tarieven.

Een turboknop van 2 GB aansluiten op MTS

Dit kan worden gedaan met het commando * 168 # of door een bericht "168" te sturen naar het korte nummer 5340. Dit pakket is 30 dagen geldig vanaf het moment van verbinding en nadat de tijd is verstreken (als het verkeer niet is uitgeput) de verbinding wordt automatisch verbroken. Serviceactiveringsprijs - 250 roebel.

Een turboknop van 5 GB aansluiten op MTS

Om de service te activeren, belt u * 169 # of stuurt u een bericht met de tekst "169" naar 5340. De service duurt 30 dagen vanaf het moment van activering, de prijs is 450 roebel. Deactivering van een pakket gebeurt ook automatisch, zoals bij andere pakketten: ofwel na 30 dagen, ofwel na overschrijding van de limiet.

Als u om de een of andere reden geen verbinding kunt maken met een van de bovenstaande services, kunt u uw MTS persoonlijke account gebruiken en het vereiste pakket activeren in het gedeelte "services" door op de knop "verbinden" naast het gewenste pakket te klikken.

Aanbevolen: