Muziek Downloaden Naar Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Muziek Downloaden Naar Een Mobiele Telefoon
Muziek Downloaden Naar Een Mobiele Telefoon

Video: Muziek Downloaden Naar Een Mobiele Telefoon

Video: Muziek Downloaden Naar Een Mobiele Telefoon
Video: Hoe je muziek op je telefoon kan downloaden 2024, April
Anonim

Meestal wordt een USB-kabel of draadloze verbinding gebruikt om bestanden naar een mobiele telefoon te downloaden. Bij het downloaden van muzieknummers hoeft u geen extra programma's te gebruiken. Dit is mogelijk als het mobiele apparaat is uitgerust met een geheugenkaart.

Muziek downloaden naar een mobiele telefoon
Muziek downloaden naar een mobiele telefoon

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - Bluetooth-adapter.

instructies:

Stap 1

Sluit de mobiele telefoon aan op de personal computer. Gebruik hiervoor een USB-kabel. Selecteer na het maken van de verbinding het item "USB-opslag" in het telefoonmenu.

Stap 2

Wacht even terwijl het besturingssysteem nieuwe hardware detecteert. Open het menu "Mijn Computer" en navigeer naar de inhoud van de geheugenkaart van uw mobiele apparaat.

Stap 3

Kopieer de gewenste muziekbestanden naar de flashkaart. Verwijder het apparaat veilig. Controleer op bestanden met behulp van het telefoonmenu.

Stap 4

Gebruik je liever een draadloos kanaal, koop dan een Bluetooth-adapter. Opgemerkt moet worden dat sommige mobiele computers zijn uitgerust met een ingebouwde Bluetooth-module.

Stap 5

Installeer de Bluetooth-apparaatbeheersoftware. Schakel de mobiele telefoon in en activeer de doorzoekbaarheid van het apparaat. Open nu op uw computer het menu Start en selecteer Apparaten en printers.

Stap 6

Open het menu "Apparaat toevoegen" door op de bijbehorende knop te klikken. Wacht tot uw mobiele telefoon is geïdentificeerd en het gewenste pictogram verschijnt.

Stap 7

Klik er met de rechtermuisknop op en selecteer "Verbinding". Wacht tot het hardwaresynchronisatieproces is voltooid. Voer het wachtwoord in om toegang te krijgen tot het mobiele apparaat. Voer het wachtwoord opnieuw in met het toetsenblok van de telefoon.

Stap 8

Zoek nu het gewenste muziekbestand en klik er met de rechtermuisknop op. Beweeg de cursor over het item "Verzenden". Selecteer "Bluetooth-apparaat" in het vervolgkeuzemenu. Bevestig de ontvangst van het bestand met de telefoontoetsen.

Stap 9

Herhaal dit proces om andere muziekbestanden over te zetten. Schakel de Bluetooth-module van uw telefoon uit. Zorg ervoor dat de overgedragen bestanden op de geheugenkaart van uw telefoon staan.

Aanbevolen: