Hoe Voeg Je Een Kruipende Lijn Toe

Inhoudsopgave:

Hoe Voeg Je Een Kruipende Lijn Toe
Hoe Voeg Je Een Kruipende Lijn Toe

Video: Hoe Voeg Je Een Kruipende Lijn Toe

Video: Hoe Voeg Je Een Kruipende Lijn Toe
Video: HOE INVESTEREN IN VASTGOED? - Vasco Rouw en Joshua Kaats 2024, April
Anonim

Vaak hebben veel gebruikers te maken met videoprogramma's om materiaal te maken. Weinig mensen kunnen onmiddellijk alle fijne kneepjes van de instellingen begrijpen en een kruipende lijn invoegen. Om dit te doen, moet u een paar eenvoudige stappen volgen.

Hoe voeg je een kruipende lijn toe
Hoe voeg je een kruipende lijn toe

Noodzakelijk

  • - computer;
  • - Internet toegang.

instructies:

Stap 1

Schrijf de HTML-code om de kruipende lijn te maken. Een voorbeeld is de volgende combinatie:

"ticker". Bestudeer het voorbeeld van deze code op de website prostoflash.ru.

Stap 2

Download Ulead VideoStudio om de gewenste functie te creëren. Ga naar de "Taakbalk" en klik op het tabblad "Titel". Er zal een overgang zijn naar een ander menu, waar u het venster aan de rechterkant moet gebruiken. Het heeft al verschillende geïntegreerde teksten. Sleep gewoon een van hen naar de tijdlijn, een track met een "T" -waarde.

Stap 3

Maak je eigen tekst. Zoek een hint in "Extra's". Dubbelklik op het voorbeeldvenster om de tekst af te drukken. Stel de kleur, het lettertype, de grootte in en voer in wat u in de kruiplijn wilt zien. Alles gebeurt op dezelfde manier als in de bekende editor Word.

Stap 4

Klik op het dubbele pijlpictogram en schakel extra functies in. Voeg nu een achtergrond toe aan de kruipende lijn, uitlijning, schaduw aan de tekst, pas de transparantie aan. Dit zal helpen om uw tekst interessanter te maken.

Stap 5

Schakel over naar de animatiemodus en vink het vakje aan in het gedeelte Animatie toepassen. U krijgt meteen toegang tot enkele van de effecten. Selecteer de categorie "Vliegen" en selecteer het laagste effect in de rechterkolom. Het is gemarkeerd met een groene rand.

Stap 6

Klik op de dubbele "T" en stel de gewenste waarden in. Analyseer de richtingen van de uitgang en de ingang van de kruiplijn. In de standaardpositie verschijnt de lijn aan de rechterkant en gaat naar de linkerkant van het scherm. Experimenteer met animatie-effecten. Doe hetzelfde voor de achtergrond van de tekst.

Aanbevolen: