Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Gast" MTS-tarief

Inhoudsopgave:

Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Gast" MTS-tarief
Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Gast" MTS-tarief

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Het "Gast" MTS-tarief

Video: Hoe Over Te Schakelen Naar Het
Video: De Les Elektrisch Roadshow: voor rijscholen die een geslaagde toekomst willen 2024, April
Anonim

Mobiele operators, die ernaar streven zoveel mogelijk klanten aan te trekken en de oude niet te missen, ontwikkelen voortdurend nieuwe tariefplannen. In de regel voegen de bedrijven telkens iets nieuws toe of verlagen ze de oude tarieven. MTS OJSC is een populaire operator onder Russen en inwoners van buurlanden. Abonnees van dit mobiele bedrijf hebben de mogelijkheid om verbinding te maken met het "Guest"-tariefplan, wat het mogelijk maakt om tegen gereduceerde tarieven te bellen.

Hoe overstappen naar een tarief?
Hoe overstappen naar een tarief?

instructies:

Stap 1

Indien u het Guest-tarief wilt activeren, kunt u contact opnemen met het MTS OJSC-kantoor of naar het kantoor van de dealer komen. Ontdek het adres van de discussiepunten in elke tak van mobiele communicatie, bijvoorbeeld in "Svyaznoy", "Euroset", enz.

Stap 2

U moet een identiteitsbewijs bij u hebben. Alleen als het beschikbaar is, kan de operator het tariefplan wijzigen. U wordt gevraagd een verklaring te schrijven, waarvan u het formulier kunt opvragen bij de telefoniste. Daarna wordt het tarief gewijzigd.

Stap 3

Verbind het "Guest" -tarief met behulp van het "Internet Assistant" -systeem, dat zich op de officiële pagina van de mobiele operator MTS OJSC bevindt. Maar registreer eerst een wachtwoord in het systeem door de numerieke tekens "25" naar nummer 111 te sturen. Voer na de tekst een zescijferig wachtwoord in, dat wil zeggen, het bericht ziet er ongeveer zo uit: "25 123456" (specificeer andere nummers).

Stap 4

Voer uw telefoonnummer en geregistreerd wachtwoord in de daarvoor bestemde velden in en voer vervolgens de hoofdpagina van uw persoonlijke account in. Zoek het tabblad "Tarieven en diensten", klik erop. U ziet een lijst met aangesloten en beschikbare tariefplannen. Zoek het 'Gast'-tarief en wijzig het door het vakje naast de naam aan te vinken. Sla uw wijzigingen op.

Stap 5

Controleer uw persoonlijke rekeningsaldo. Het wijzigen van het tarief is in de regel geen gratis dienst. Neem voor meer informatie contact op met het MTS OJSC-contactcentrum door te bellen naar 0890. U kunt ook contact opnemen met de operator via het stadsnummer, hiervoor belt u 8800250089.

Aanbevolen: