Hoe IPad Te Jailbreaken

Inhoudsopgave:

Hoe IPad Te Jailbreaken
Hoe IPad Te Jailbreaken

Video: Hoe IPad Te Jailbreaken

Video: Hoe IPad Te Jailbreaken
Video: How to Jailbreak iPad / iPhone - Jailbreak iOS 12.4 Instructions 2024, April
Anonim

Jailbreak iPad geeft je toegang tot het bestandssysteem van Apple om wijzigingen aan te brengen, de mogelijkheid te krijgen om de interface te wijzigen of applicaties van derden te installeren. Afhankelijk van de firmwareversie wordt een tethered of non-tethered jailbreak uitgevoerd.

Hoe iPad te jailbreaken
Hoe iPad te jailbreaken

Noodzakelijk

iPad met jailbreak-compatibele firmware

instructies:

Stap 1

Met de tethered jailbreak heb je alleen toegang tot het bestandssysteem van de tablet terwijl het apparaat actief is. Nadat de iPad opnieuw is opgestart, worden alle aangebrachte wijzigingen verwijderd en wordt het bestandssysteem van het apparaat weer vergrendeld. Untethered jailbreak stelt u in staat om het apparaat permanent te ontgrendelen. De iPad kan normaal opnieuw opstarten terwijl alle gemaakte instellingen worden opgeslagen.

Stap 2

Controleer de firmware van uw apparaat voordat u jailbreakt. U kunt informatie over de versie krijgen in het item "Softwareversie" door eerst de tablet via iTunes op de computer aan te sluiten. In het apparaat kunt u naar het menu "Instellingen" - "Algemeen" - "Over dit apparaat" gaan. De geïnstalleerde iOS wordt weergegeven in de regel "Versie".

Stap 3

Als de firmwareversie van uw apparaat is gemarkeerd met 6.1.3 of lager, kunt u zowel tethered als unethered unlock uitvoeren. Voor iPad 1G met firmwareversie 5.1 is installatie alleen mogelijk via tethered jailbreak.

Stap 4

Download het archief van het programma evasi0n via internet naar uw computer. Pak het resulterende pakket uit met behulp van het WinRAR-programma op uw computer en ga vervolgens naar de resulterende map en voer het uitvoerbare bestand van het programma uit. Sluit uw iPad aan op uw computer voordat u begint.

Stap 5

Druk op de Jailbreak-knop en wacht tot de procedure is voltooid. Wanneer u wordt gevraagd om het apparaat te ontgrendelen, antwoordt u "Ja". Klik vervolgens met de linkermuisknop op de Jailbreak-snelkoppeling op het bureaublad die verschijnt en wacht tot de ontgrendelingsprocedure is voltooid en een bericht over een geslaagde installatie.

Stap 6

De jailbreak is voltooid. Nadat u het apparaat hebt gestart, maakt u verbinding met wifi en selecteert u het menu-item Cydia en wacht u tot de softwarebronnen zijn bijgewerkt.

Aanbevolen: