Hoe Toe Te Voegen Aan De Zwarte Lijst Op Een IPhone

Inhoudsopgave:

Hoe Toe Te Voegen Aan De Zwarte Lijst Op Een IPhone
Hoe Toe Te Voegen Aan De Zwarte Lijst Op Een IPhone

Video: Hoe Toe Te Voegen Aan De Zwarte Lijst Op Een IPhone

Video: Hoe Toe Te Voegen Aan De Zwarte Lijst Op Een IPhone
Video: How To Block And Unblock Numbers On The iPhone - iPhone Tips 2024, Maart
Anonim

Eigenaren van mobiele iPhone-apparaten hebben de mogelijkheid om abonnees toe te voegen aan de zwarte lijst. Daarna kunnen ze geen toegang krijgen tot deze telefoon, waardoor de eigenaar niet met ongewenste mensen kan communiceren.

U kunt toevoegen aan zwarte lijst op iPhone
U kunt toevoegen aan zwarte lijst op iPhone

instructies:

Stap 1

Er zijn verschillende manieren om abonnees toe te voegen aan de zwarte lijst op de iPhone. De eenvoudigste manier om dit te doen is via uw lijst met contactpersonen. Ga naar het adresboek van je telefoon en selecteer het ongewenste contact. Als het nummer dat u wilt blokkeren ontbreekt, voeg het dan toe en geef een naam die bij u past. Scroll naar beneden door de gegevens van de persoon en selecteer de functie "Abonnee blokkeren". Als een persoon uw nummer nu probeert te bellen, wordt de oproep altijd afgebroken.

Stap 2

De tweede manier om een abonnee op de iPhone op de zwarte lijst te zetten, is door speciale applicaties uit de AppStore te installeren. Gebruik de zoekfunctie in deze service en vind het iBlackList-programma. Zodra het is geïnstalleerd, wordt de volledige lijst met contacten op de telefoon toegevoegd aan het programmamenu. Selecteer degene die je nodig hebt en voeg toe aan de zwarte lijst. De MCleaner-applicatie werkt op een vergelijkbare manier.

Stap 3

Neem contact op met de ondersteuningsdienst van uw mobiele provider om te informeren naar de mogelijkheid om verbinding te maken met de speciale dienst "Black List". Deze functie is beschikbaar voor bijna alle operators. Voor een bepaald bedrag krijg je toegang tot extra instellingen voor de lijst met je contacten en kun je abonnees toevoegen aan de zwarte lijst op de iPhone. U kunt de service ook activeren op de website van de operator of contact opnemen met uw dichtstbijzijnde klantenservice.

Aanbevolen: