Hoe Zet Je Muziek In Een Presentatie

Inhoudsopgave:

Hoe Zet Je Muziek In Een Presentatie
Hoe Zet Je Muziek In Een Presentatie

Video: Hoe Zet Je Muziek In Een Presentatie

Video: Hoe Zet Je Muziek In Een Presentatie
Video: How to add Background Music for all slides in PowerPoint 2024, April
Anonim

Presentatie is een krachtig hulpmiddel om een positief beeld van uw idee te creëren en uiteindelijk een succesvolle toespraak voor een groot publiek. Door video, en vooral audio-effecten toe te voegen aan de presentatie, vergroten we de impact van informatie op de luisteraar. De vertelling vergezeld van aangename lichte muziek wordt gemakkelijker waargenomen en geabsorbeerd door het publiek, daarom gebruiken ze vaak bij het beschermen van projecten het invoegen van geluid in de presentatie. Hoe kan dit worden gedaan?

Hoe zet je muziek in een presentatie
Hoe zet je muziek in een presentatie

instructies:

Stap 1

Voer de bewerkingen "Invoegen - Films en geluid - Geluid uit fotoverzameling" uit. In dit geval kunt u effecten toevoegen zoals "applaus", "bel" of bijvoorbeeld "telefoon rinkelt".

Stap 2

Als u een melodie wilt invoegen die uw uitvoering van begin tot eind begeleidt, moet u de opdrachten "Invoegen - Films en geluid - Geluid uit bestand" uitvoeren. In het dialoogvenster dat wordt geopend, kunt u elke audiotrack van uw computer selecteren. Het is beter om het afspelen automatisch in te stellen, vanaf het begin van de presentatie, maar het einde - na de laatste dia (door nummering) of de volgende erna (zodat de muziek niet abrupt eindigt op de laatste dia).

Stap 3

U kunt ook uw eigen audio opnemen om aan uw presentatie toe te voegen. Maar je moet hier geen misbruik van maken, vooral als je niet de mogelijkheid hebt om helder geluid op te nemen, zonder vreemde ruis.

Aanbevolen: