Een Digmaspeler Flashen

Inhoudsopgave:

Een Digmaspeler Flashen
Een Digmaspeler Flashen

Video: Een Digmaspeler Flashen

Video: Een Digmaspeler Flashen
Video: Teen Titans Go! | Fooooooooood! | DC Kids 2024, Mei
Anonim

Fabrikanten van mobiele apparaten brengen hun eigen firmware uit om fouten die tijdens het gebruik optreden, op te lossen. Als je apparaat correct werkt en je zelden storingen hebt, is het de moeite waard om te overwegen hoeveel dit echt nodig is. Zelfs als de firmware extra functies heeft en bepaalde problemen met het apparaat oplost, kan het de hoeveelheid geheugen verminderen of de duur van de speler beïnvloeden zonder op te laden.

Een digmaspeler flashen
Een digmaspeler flashen

Noodzakelijk

  • - Klant Update programma;
  • - firmwarebestand voor een specifiek spelermodel

instructies:

Stap 1

Download eerst een programma dat al het werk doet. Gebruik het hulpprogramma Klantupdate, bij voorkeur de nieuwste versie. Je kunt het downloaden van de officiële website van de ontwikkelaar of van gespecialiseerde forums gewijd aan Digma-spelers.

Stap 2

Download het bestand met de firmware zelf. Meestal hebben alle updates voor bedrijfsapparaten de extensie "rfw" of "bin".

Stap 3

Vervolgens moet u de bedieningsmodus van de speler omschakelen naar "firmware-update. Ga hiervoor naar het menu "Instellingen" - "Systeem" - "Firmware-update". Wanneer "USB Connection" wordt weergegeven, sluit u het apparaat met een USB-kabel op uw computer aan. Als de speler uitschakelt, probeer dan opnieuw verbinding te maken. In een succesvol scenario wordt het apparaat gedefinieerd als "RockUSB-apparaat".

Stap 4

Voer de gedownloade klantupdate uit. Geef het pad naar het firmwarebestand op en klik op de knop "Update".

Stap 5

Als na het einde van het knipperen, wanneer de speler opstart, alleen een wit scherm wordt weergegeven, kunt u proberen het apparaat uit te schakelen met behulp van de schakelaar, op de aan / uit-knop (die wordt gebruikt om te vergrendelen), de kabel insteken en laat na enkele seconden de toets los. Als het apparaat dan nog steeds niet start, kun je proberen de knop langer ingedrukt te houden, of juist eerder loslaten. Of zet de speler aan, houd alle sensoren van het apparaat tegelijkertijd 10 seconden ingedrukt en sluit vervolgens de USB aan.

Aanbevolen: