Hoe Muziek Aan Het Spel Toe Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Muziek Aan Het Spel Toe Te Voegen
Hoe Muziek Aan Het Spel Toe Te Voegen

Video: Hoe Muziek Aan Het Spel Toe Te Voegen

Video: Hoe Muziek Aan Het Spel Toe Te Voegen
Video: hoe je map moet aanmaken en hoe je muziek moet kopieren 2024, April
Anonim

Een gebruiker die veel tijd besteedt aan het spelen van een bepaald spel, wil het vaak personaliseren - het voor zichzelf aanpassen, enkele nuances toevoegen om de passage comfortabeler te maken. Aanpassing omvat meestal een textuurpakket, een interface of zelfs een soundtrack. Het bewerken van deze laatste is echter vaak niet vanzelfsprekend en vereist in elk geval een individuele aanpak.

Hoe muziek aan het spel toe te voegen
Hoe muziek aan het spel toe te voegen

instructies:

Stap 1

Start de mediaspeler. Ondanks het feit dat je de muziek niet rechtstreeks in het spel "invoegt", is dit de eenvoudigste methode en in de meeste gevallen loont het. Start de speler gevolgd door het spel. Pas het geluidsniveau in de game zelf aan: verwijder de soundtrack volledig en maak integendeel de effecten en dialogen wat luider.

Stap 2

Sluit muziek in het spel in met behulp van de tools van de ontwikkelaars. In een aantal projecten, zoals GTA, 18 Wheels of Steel of Truckers, hebben de makers de mogelijkheid geboden om een aangepaste soundtrack te installeren. Raadpleeg het gameforum: je moet de map voor de muziek weten en - het vereiste opnameformaat. Dus om je composities in de GTA: San Andreas-radiostations in te sluiten, moet je naar de map Mijn documenten / GTA San Andreas-gebruikersbestanden / Gebruikerstracks gaan en kopieën van de audiobestanden in het.mp3- of.wav-formaat plaatsen daar. Deze combinatie van adres en formaat is uniek voor elk spel.

Stap 3

Zoek naar een programma om het geluid in het spel te vervangen. Soms maken fans soortgelijke software en plaatsen deze op forums.

Stap 4

Gebruik het standaardalgoritme. Open de hoofdmap van het spel en controleer de mappen erin. U moet het adres vinden waar de muziekbestanden zich bevinden. Als die er op het eerste gezicht niet zijn, gebruik dan een van de programma's om de inhoud van het spel te bekijken (bij voorkeur een gespecialiseerde editor) en bekijk de grote bestanden in de map.

Stap 5

Onthoud het type audiobestanden. Het is uiterst zeldzaam dat het geluid van een game wordt opgeslagen in het standaard.mp3-formaat of een vergelijkbaar formaat: vaker zijn dit "interne" extensies van het product. Hoe het ook zij, u moet een manier vinden om uw favoriete audio-opnamen te hercoderen naar het opgegeven type.

Stap 6

Onthoud de naam van de nummers en verwijder ze uit de map (bronnen) van het spel.

Stap 7

Hernoem uw audio-opnamen zodat ze overeenkomen met de namen van de verwijderde bestanden. Plaats de nieuwe tracks in plaats van de oude. Als alles correct is gedaan, hoort u na het starten van het product het nummer dat u nodig hebt.

Aanbevolen: