Hoe Te Registreren Met Instagram

Inhoudsopgave:

Hoe Te Registreren Met Instagram
Hoe Te Registreren Met Instagram
Anonim

Instagram is een foto-editor en een nieuw sociaal netwerk in één. Alleen eigenaren van Android-telefoons of iPhone-bezitters kunnen deze applicatie gebruiken. Instagram-gebruikers kunnen foto's uploaden, bewerken en onmiddellijk op sociale netwerken plaatsen - dit verklaart de ongelooflijke populariteit van Instagram. Degenen die nog niet het geluk hebben gehad om lid te worden van gebruikers, vragen zich af hoe ze zich op Instagram kunnen registreren. Er is niets moeilijks aan, niet moeilijker dan je te registreren op een sociaal netwerk.

Hoe te registreren met Instagram
Hoe te registreren met Instagram

instructies:

Stap 1

Het eerste dat u moet doen om u op Instagram te registreren, is om via een smartphone verbinding te maken met internet om de applicatie te installeren. Eigenaren van Android-apparaten moeten ernaar zoeken op Google Play, terwijl eigenaren van iPhones op het iOS-platform naar de Apple Store gaan, waar ze "instagram" invoeren in een zoekmachine en de applicatie downloaden.

Stap 2

Het komt voor dat nadat de applicatie is gedownload, het systeem een fout toont: "Niet-ondersteunde bestandsindeling". Het probleem kan worden opgelost door de meeste bestanden naar de geheugenkaart over te zetten en vervolgens Ccleaner te gebruiken om de cache te wissen en het apparaat opnieuw op te starten.

Stap 3

Nadat u de applicatie hebt ingevoerd, wordt u gevraagd om Instagram in te voeren met uw bestaande account of om een nieuwe te registreren. Omdat we de tweede optie nodig hebben, moeten we op de knop "Sing up" klikken.

Stap 4

Vervolgens verschijnt een registratievenster waarin, net als bij registratie in andere sociale netwerken, een e-mail, gebruikersnaam en natuurlijk een wachtwoord worden ingevoerd. Als je wilt, kun je een telefoonnummer en een avatar toevoegen. De avatar kan worden gedownload van een ander sociaal netwerk - Twitter of Facebook. Hierdoor wordt dit netwerk automatisch gekoppeld aan je Instagram-account.

Stap 5

Wanneer de registratie op Instagram voorbij is, kun je beginnen met het bewerken van je profiel, het vinden van vrienden, het uploaden van foto's. Je kunt reacties achterlaten op de foto's van anderen.

Stap 6

Het is mogelijk om je op Instagram te registreren via een computer. De BlueStacks-applicatie helpt hierbij, u moet deze downloaden. Ga dan naar Google Play, download deze applicatie naar je computer. Dankzij de prompts verloopt een eenvoudig installatieproces. Met behulp van de login en het wachtwoord die u eerder tijdens de registratie hebt opgegeven, kunt u nu naar uw profiel gaan.

Aanbevolen: