Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen
Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Telefoon Kunt Ontgrendelen
Video: How To Unlock A Phone - Use it with any SIM card 2024, April
Anonim

In de wereldwijde praktijk van mobiele communicatie blokkeren operators vaak dat hun telefoons deze gebruiken met simkaarten van andere operators. Als gevolg hiervan kunnen de eigenaren van een vergrendelde telefoon de telefoon niet gebruiken met simkaarten van andere operators, hiervoor moeten ze de telefoon ontgrendelen. Het is ook niet ongebruikelijk dat de eigenaar van de telefoon een geblokkeerde en volledig nutteloze telefoon ontvangt nadat hij meerdere keren de verkeerde code heeft ingevoerd. Maar er is een tege

Hoe u uw telefoon kunt ontgrendelen
Hoe u uw telefoon kunt ontgrendelen

Het is nodig

  • - Een computer
  • - Internetverbinding
  • - USB-kabel voor telefoon
  • - telefoon

instructies:

Stap 1

Flash je telefoon opnieuw. Vaak is hiervoor geen gespecialiseerd servicecentrum of dure apparatuur nodig, u hebt alleen een USB-verbinding van de telefoon naar de computer en geïnstalleerde stuurprogramma's voor de telefoon nodig. Download daarna de firmware van een van de sites waar ze zijn beschikbaar voor gratis download. Wis de oude firmware en installeer de nieuwe op zijn plaats. Dit recept is geschikt voor zowel voor het geval u uw pincode bent vergeten als voor het geval uw telefoon wordt geblokkeerd door de telefoniste.

Stap 2

Neem contact op met je provider voor een ontgrendelingscode. Sommige mobiele operators bieden dergelijke codes, vooral omdat het niet moeilijk is om uw telefoon opnieuw te flashen. Als gevolg hiervan willen ze niet de indruk wekken van een hoge mate van verantwoordelijkheid voor het kiezen van hun bedrijf en op verzoek ontgrendelingscodes verstrekken. Om dit te doen, hoeft u alleen maar een code aan te vragen en gegevens te verstrekken die bevestigen dat u deze telefoon bezit. Als u de pincode van de telefoon bent vergeten, vraagt u de fabrikant om de resetcode van de telefoonfirmware. In dit geval wordt alle informatie gewist en heb je een volledig nieuwe telefoon in handen en absoluut geen informatie.

Stap 3

Gebruik internet om services te vinden die services bieden voor het verstrekken van een ontgrendelingscode - zowel op betaalde als gratis basis. Ook kunt u op internet firmware-resetcodes vinden.

Stap 4

Afzonderlijk zijn er programma's die dienen om telefoons te ontgrendelen in het geval van een vergeten pincode - het is niet moeilijk om ze te vinden, en het ontgrendelingsproces vindt in de regel plaats na het kiezen van een telefoonmodel en één muisklik

Aanbevolen: