Een Toegangspunt Voor Uw Telefoon Instellen

Inhoudsopgave:

Een Toegangspunt Voor Uw Telefoon Instellen
Een Toegangspunt Voor Uw Telefoon Instellen

Video: Een Toegangspunt Voor Uw Telefoon Instellen

Video: Een Toegangspunt Voor Uw Telefoon Instellen
Video: Tips & Tricks - iOS: APN instellingen 2024, April
Anonim

Om verbindingen zoals Opera Mini, Jimm en anderen tot stand te brengen, moet u een toegangspunt in uw telefoon instellen. Hiermee kunt u Java-toepassingen gebruiken. Deze parameter is aanwezig in bijna elke mobiele telefoon, u hoeft deze alleen maar te activeren en aan te passen aan uw mobiele operator om te werken.

Een toegangspunt voor uw telefoon instellen
Een toegangspunt voor uw telefoon instellen

instructies:

Stap 1

Ga eerst naar het telefoonmenu door op de toets onder het label "Menu" te drukken. Vervolgens moet u de parameter "Instellingen" selecteren, deze wordt vaak weergegeven in de vorm van een sleutel of een soort mechanisme.

Stap 2

Nadat u de lijst met verschillende instellingen hebt ingevoerd, moet u het item "Configuratie" zoeken en erop klikken. Zoek in het geopende venster het subitem "Persoonlijke configuratie-instellingen" en open het.

Stap 3

Druk dan op de knop onder de woorden "Functies", meestal staat deze linksonder op het display. Nadat u dit hebt gedaan, wordt een lijst met functies voor u geopend, selecteer "Nieuwe toevoegen".

Stap 4

Vervolgens ziet u een lijst waarin u "Access Point" moet zoeken en op "Selecteren" moet klikken.

Stap 5

Voer de naam van het toegangspunt in, het kan van alles zijn. Klik in de "Access Point Settings" op "Data Channel" en selecteer de functie "Packet Data".

Stap 6

Ga dan terug en begin met het opzetten van het kanaal zelf. Doe dan het volgende: in "T / d van pakketgegevens" schrijf internet, "Netwerktype" - IPv4, "Verificatietype" - normaal, "Gebruikersnaam" en laat het wachtwoord leeg.

Stap 7

Daarna moet u op "Opslaan" of "Toevoegen" klikken. Om dit specifieke toegangspunt te gebruiken bij toegang tot internet, selecteert u het in de lijst in het configuratie-item "Voorkeurstoegangspunt".

Aanbevolen: