Hoe Foto's Aan De IPhone Toe Te Voegen

Inhoudsopgave:

Hoe Foto's Aan De IPhone Toe Te Voegen
Hoe Foto's Aan De IPhone Toe Te Voegen

Video: Hoe Foto's Aan De IPhone Toe Te Voegen

Video: Hoe Foto's Aan De IPhone Toe Te Voegen
Video: iOS 14 UITLEG hoe je je telefoon kan personaliseren! *tips, widgetsmith, app icon foto’s & meer!* 2024, April
Anonim

Misschien wil je de achtergrond op je iPhone veranderen, een foto instellen op een oproep, of gewoon je foto's bewonderen op je telefoon, maar je weet niet hoe je het moet doen. Enkele handige tips kunnen u helpen erachter te komen hoe u afbeeldingen vanaf uw pc naar de iPhone kunt downloaden.

Hoe foto's aan de iPhone toe te voegen
Hoe foto's aan de iPhone toe te voegen

Het is nodig

  • - USB-kabel van de telefoon;
  • - een computer waarop iTunes is geïnstalleerd.

instructies:

Stap 1

Het downloaden van foto's, zoals de meeste andere acties, op de Apple iPhone wordt uitgevoerd met behulp van speciale programma's. Een daarvan is het gratis iTunes-programma dat u op uw computer moet installeren.

Stap 2

Voor het gemak is het beter om alle foto's die u naar uw telefoon wilt uploaden in één map te verzamelen. Sluit je telefoon aan op je computer en open iTunes. Selecteer "iPhone" onder "Apparaten". Ga naar het tabblad "Foto's" en klik op het vinkje in het vak "Foto's synchroniseren van …".

Stap 3

Selecteer vervolgens de gewenste map en synchroniseer de iPhone. Nadat de synchronisatie is voltooid, schakelt u telefonie uit, gaat u naar de map Albums - daar zou een nieuwe sectie "Fotoarchief" moeten verschijnen. De gedownloade afbeeldingen worden erin opgeslagen.

Stap 4

Het verwijderen van foto's van iPhon is hetzelfde als het verwijderen van muziek. Om dit te doen, moet u het apparaat openen in iTunes, naar het tabblad "Foto's" gaan en het selectievakje uitschakelen dat niet langer nodig is. Dan moet je je telefoon synchroniseren. En foto's uit het gedeelte "camerarol" kunnen direct van de telefoon worden verwijderd door op het prullenbakpictogram te klikken bij het openen van de afbeelding.

Aanbevolen: