Hoe De 3G-signaalontvangst Te Verbeteren?

Inhoudsopgave:

Hoe De 3G-signaalontvangst Te Verbeteren?
Hoe De 3G-signaalontvangst Te Verbeteren?

Video: Hoe De 3G-signaalontvangst Te Verbeteren?

Video: Hoe De 3G-signaalontvangst Te Verbeteren?
Video: How to BOOST Phone Signal /Boost your phone network connection 2024, April
Anonim

Het niveau van signaalontvangst door een 3G-modem is afhankelijk van veel omstandigheden, de belangrijkste reden voor slechte communicatiekwaliteit is de afstand tot de toren van de operator. Het gebruik van een kabel helpt het signaal te versterken.

Hoe de 3G-signaalontvangst te verbeteren?
Hoe de 3G-signaalontvangst te verbeteren?

Het is nodig

verlengsnoer

instructies:

Stap 1

Wijzig indien mogelijk uw locatie. Het is het beste om de locatie te wijzigen naar een locatie die zich dichter bij de toren bevindt van de operator wiens 3G-modem u gebruikt. Het is ook het beste om een open gebied te kiezen. In kamers zonder ramen is het communicatieniveau ook vrij slecht. Dit geldt ook voor kelders.

Stap 2

Als je thuis een 3G-modem gebruikt, houd dan het signaal in de gaten. Gebruik de poorten aan de achterkant van de systeemeenheid niet om een modem aan te sluiten; u kunt het beste een verlengkabel aanschaffen als u geen USB-poorten aan de voorkant heeft. Wanneer u draadloze apparaten in de buurt vindt (bijvoorbeeld muizen, toetsenborden, monitoren), probeer dan computerpoorten voor hun adapters te gebruiken die zich zo ver mogelijk van de aangesloten modem bevinden.

Stap 3

Als je thuis een slechte signaalontvangst hebt met een 3G-modem, koop dan een verlengkabel voor USB-apparaten zodat je deze dichter bij het raam kunt plaatsen. Gebruik geen Chinese kabels - deze zullen de signaalkwaliteit alleen maar verslechteren. U kunt ook een extra draad gebruiken, deze ongeveer 20-30 keer om de modem wikkelen om de kwaliteit van de signaalontvangst te verbeteren.

Stap 4

Schakel software-updates uit via het menu Computerbeveiligingsinstellingen in het Configuratiescherm. Aangezien het downloaden van Windows-updates een bepaalde hoeveelheid verkeer krijgt toegewezen, kan de snelheid van het openen van pagina's en het downloaden van andere gegevens van internet merkbaar worden verminderd.

Stap 5

Als de kwaliteit van het signaal dat door de 3G-modem wordt ontvangen nog steeds op een laag niveau is, verwijder dan de operator die u internettoegang verleent. Probeer daarom geen modems te kopen die gebonden zijn aan een bepaalde provider. Als je al zo'n modem hebt gekocht, wijzig dan de instellingen in de hardware-eigenschappen in apparaatbeheer van je computer.

Aanbevolen: