Hoe Maak Je Boeken Voor Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Boeken Voor Je Telefoon
Hoe Maak Je Boeken Voor Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Boeken Voor Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Boeken Voor Je Telefoon
Video: Hoe moet je boeken kaften met kaftpapier? Back to school 2024, Mei
Anonim

De laatste tijd is lezen vanaf het scherm van een mobiele telefoon een modieuze manier om boeken te lezen. Veel modellen van moderne telefoons ondersteunen al het lezen van tekstbestanden, maar voor sommige modellen is het nog steeds niet relevant om java-boeken te gebruiken. Overweeg om een Java-boek voor je telefoon te maken.

Hoe maak je boeken voor je telefoon
Hoe maak je boeken voor je telefoon

Noodzakelijk

MobileJavaBookCreater-programma

instructies:

Stap 1

Download het programma MobileJavaBookCreater. Dit programma is speciaal ontworpen om boeken te maken voor mobiele telefoons met Java-ondersteuning, door tekstbestanden (*.txt) om te zetten in bestanden (*.jar). Installeer het programma door het archief ermee uit te pakken in een willekeurige map en voer het uit.

Stap 2

Open in het venster dat verschijnt een eerder opgeslagen boek in.txt-indeling of plak de tekst van het klembord in het onderste venster. Schrijf de gewenste bestandsnaam (alleen in Latijnse letters) en klik op de knop "Maken". Sluit vervolgens het programma en verlaat deze map precies één map terug. Daar zou een map met een boek moeten verschijnen (de naam van de map komt overeen met de naam die u in het programma hebt opgegeven).

Stap 3

Ga naar deze map, selecteer alle inhoud en zip het met een activator. Het resultaat zou een.zip-bestand moeten zijn. Hernoem dit bestand met de extensie.jar. Het boek is klaar. Kopieer het resulterende.jar-bestand naar je telefoon (via bluetooth of datakabel) en installeer het als een gewone java-applicatie. Als u het voor u opent, ziet u een boek waarin u bladwijzers kunt gebruiken en de achtergrondverlichting van het scherm kunt aanpassen.

Stap 4

Met behulp van de Java-toepassing ReadManiaс kunt u txt-bestanden openen die in het geheugen van de telefoon zijn opgeslagen en ze op dezelfde manier lezen als Java-boeken. Deze applicatie kan echter alleen worden gebruikt op telefoons met een specifiek bestandssysteem. Installeer ReadManiac en zorg ervoor dat het het telefoongeheugen en de daarin geïnstalleerde flashkaarten zonder fouten detecteert. Schrijf dan.txt-bestanden met boeken naar het telefoongeheugen of flashcards en open ze met deze applicatie. Als ReadManiac het bestandssysteem van de telefoon onjuist "leest", gebruik dan java books.

Aanbevolen: