Boeken Lezen Op Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Boeken Lezen Op Je Telefoon
Boeken Lezen Op Je Telefoon

Video: Boeken Lezen Op Je Telefoon

Video: Boeken Lezen Op Je Telefoon
Video: Read Book Like a Pro in Smart Phone(No Kindle) - Free How? - Hindi 2024, Mei
Anonim

Het leven van de moderne mens wordt meer en meer overgebracht naar de elektronische ruimte. E-mail, e-shops, geld en meer zijn voor niemand meer nieuws. Maar de meest populaire onder deze dingen zijn e-books. Je kunt ze niet alleen zittend achter de computer lezen, maar ook op elke plek: tijdens een wandeling, in het transport, zelfs liggend in een warm bad.

Boeken lezen op je telefoon
Boeken lezen op je telefoon

Noodzakelijk

  • - mobiele telefoon met java-ondersteuning;
  • - Internetverbinding;
  • - een leesprogramma.

instructies:

Stap 1

Installeer een speciaal leesprogramma op uw mobiele telefoon om geen problemen te ondervinden bij het lezen. Met een dergelijk programma kunt u e-bookbestanden onmiddellijk openen zonder voorafgaande verwerking. Je kunt ze natuurlijk niet missen, maar dan zijn alleen TXT-bestanden voor jou beschikbaar en is het erg onhandig om ze met een telefoon te gebruiken. Het is dus beter om niet lui te zijn en een leesprogramma te installeren.

Stap 2

Stel de internetverbinding van uw telefoon in en ga naar de zoekmachinepagina. Vorm een verzoek met de volgende inhoud: "download gratis java-boeken op uw telefoon." Als gevolg hiervan ontvangt u een lijst met elektronische bibliotheken die de mogelijkheid bieden om het boek naar uw telefoon te downloaden.

Stap 3

Gebruik de zoekfunctie op titel, auteur of genre om het boek te vinden waarin u geïnteresseerd bent. Nadat u het gewenste bestand hebt gevonden, klikt u op de knop "downloaden". U kunt e-books ook vanaf uw computer naar uw telefoon downloaden. Gebruik hiervoor de USB-kabel die bij uw telefoon is geleverd of een Bluetooth-headset.

Stap 4

Het eerste dat u ziet wanneer u een boekbestand opent, is een lijst met hoofdstukken. Dit is erg handig, want zo hoef je niet lang te zoeken naar de plek in het boek waar je de laatste keer bent uitgekomen. Veel plezier met lezen!!!

Aanbevolen: