Boeken Lezen Op Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Boeken Lezen Op Een Mobiele Telefoon
Boeken Lezen Op Een Mobiele Telefoon

Video: Boeken Lezen Op Een Mobiele Telefoon

Video: Boeken Lezen Op Een Mobiele Telefoon
Video: Leuke Apps Voor Lezers | Fleurine & Boeken 2024, April
Anonim

Tegenwoordig hebben e-books, zo niet vervangen, dan merkbaar hun traditionele papieren prototypes naar voren geschoven. Inderdaad, qua gemak en bereikbaarheid op elke dag en elk uur hebben ze geen gelijke. Bovendien heb je niet eens een speciaal apparaat nodig om e-books te lezen, een mobiele telefoon of communicator is voldoende.

Boeken lezen op een mobiele telefoon
Boeken lezen op een mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Als uw mobiele telefoon nog niet is uitgegroeid tot een communicator, maar wel een tool heeft voor het verwerken van programma's die in Java zijn gemaakt (en dit zijn bijna alle telefoons), dan kunt u het programma BookReader gebruiken. Installeer het programma op je telefoon, converteer een boek van elk formaat met het programma BookCutter en lees het vanaf het scherm van je mobiele telefoon.

Stap 2

Als je een communicator hebt onder Windows Mobile of Android, gebruik dan het AlReader-programma (de versie van het programma is verschillend voor elke versie van het besturingssysteem). Het programma is handig, stabiel en accepteert bijna alle formaten e-books, je hoeft niets te converteren.

Stap 3

Voor de iPhone kun je veel programma's gebruiken om e-books te lezen, zoals de relatief nieuwe en erg handige uBooks.

Stap 4

Voor smartphones op basis van SimbianOS onderscheidt het eReader-programma zich tussen de vele leesprogramma's, in de eerste plaats vanwege zijn gratis en gemak.

Aanbevolen: