Hoe Maak Je Een Beltoon Voor Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Beltoon Voor Je Telefoon
Hoe Maak Je Een Beltoon Voor Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Een Beltoon Voor Je Telefoon

Video: Hoe Maak Je Een Beltoon Voor Je Telefoon
Video: How to Set ANY Song as RINGTONE on iPhone (No Computer) 2024, April
Anonim

Een originele melodie die wordt weergegeven bij een oproep of per sms is een extra kans om de smaak en individualiteit van de eigenaar te benadrukken. De overgrote meerderheid van mobiele telefoons ondersteunt het mp3-formaat, waardoor je niet uit een set systeemgeluiden kunt kiezen, maar precies de melodie kunt instellen die je leuk vindt. Om elke keer dat u belt precies te genieten van de melodie die u persoonlijk leuk vindt, hoeft u slechts een paar eenvoudige stappen te volgen.

Hoe maak je een beltoon voor je telefoon
Hoe maak je een beltoon voor je telefoon

instructies:

Stap 1

Selecteer de melodie die u wilt laten overgaan. Het is geen toeval dat deze procedure in een aparte stap wordt opgenomen. Mensen die je voor het eerst zien, hebben de neiging om indruk te maken op basis van de kleinste details die in het oog springen, en een van deze details is de melodie van je mobiel.

Stap 2

Download en installeer een audiobestandseditor op uw computer. De meeste voorkeur gaat uit naar het gebruik van Sony Sound Forge en Adobe Audition - deze editors ondersteunen verwerking en compressie van de beste kwaliteit, evenals een breed scala aan functies die nodig zijn om met geluid te werken.

Stap 3

Laad de track in de audio-editor. Bepaal vanaf welk punt u wilt dat het klinkt, evenals het punt waarop het moet eindigen. Het is raadzaam om de track tot één minuut in te korten. Om dit te doen, selecteert u onnodige delen van de audiotrack en verwijdert u deze.

Stap 4

Gebruik de grafische equalizertool om het volume van het basgeluid te verlagen. De meeste telefoons zijn niet ontworpen voor lage frequenties. Bovendien kunnen de lage frequenties na de volgende stap te luid zijn voor weergave, zelfs op conventionele luidsprekers.

Stap 5

Normaliseer de track met het gewenste volume. Blijf op de hoogte van de welluidendheid van de track - het geluid moet helder en helder blijven, zonder onderbrekingen en interferentie. Sla het resulterende bestand op uw computer op en kopieer het naar het geheugen van de telefoon, maar sluit het niet in de editor. In het geval dat eventuele tekortkomingen aan het licht komen door te luisteren aan de telefoon, is het gemakkelijker voor u om ze op te lossen.

Aanbevolen: