Hoe Een Java-boek Te Lezen

Inhoudsopgave:

Hoe Een Java-boek Te Lezen
Hoe Een Java-boek Te Lezen

Video: Hoe Een Java-boek Te Lezen

Video: Hoe Een Java-boek Te Lezen
Video: Galgje maken met Java! 2024, Mei
Anonim

Java-boek is een veelgebruikte applicatie voor mobiele telefoons. De procedure voor het downloaden en installeren van een dergelijk programma verschilt niet van het installeren van andere software, maar het beheren van de instellingen van het boek kan voor problemen zorgen. De overgang naar de gewenste pagina wordt uitgevoerd met behulp van de juiste toetsencombinaties.

Hoe een Java-boek te lezen
Hoe een Java-boek te lezen

instructies:

Stap 1

Ga naar een willekeurige site met Java-boeken. Kies eerst een genre dat bij je past of zoek op auteur. Volg de speciale link in uw telefoonbrowser om het boek te downloaden. Als u het boek met een computer downloadt, downloadt u het ".jar"-bestand en zet u het op uw telefoon met de juiste software (bijvoorbeeld Nokia PCSuite). Als je problemen ondervindt tijdens het downloaden, bekijk dan de informatie over het installeren van java-applets in de instructies voor je mobiele telefoon.

Stap 2

Zodra het bestand naar uw telefoon is gedownload, start u het met de bestandsbeheerder van het apparaat. Voor sommige telefoonmodellen moeten applets worden geïnstalleerd, dus wacht tot het installatieprogramma klaar is met werken. Ga naar het toepassingenmenu en start je pas geïnstalleerde boek.

Stap 3

Na het openen van de applicatie ziet u het boekmenu en de hoofdstuklijst op het telefoondisplay. Selecteer de optie "hoofdstuk lezen" zonder de parameters te wijzigen. Meestal is de gedownloade werkmap al ingesteld. Mocht u tijdens het lezen hinder ondervinden, probeer dan naar de instellingen te gaan en de gewenste parameters te wijzigen.

Stap 4

Om java-boeken te lezen, wordt de besturing van de bijbehorende toetsen gebruikt. Met de toetsen "9" en "3" kunt u bijvoorbeeld de pagina omslaan en met "8" en "2" kunt u regel voor regel scrollen. Als uw telefoon is uitgerust met een aanraakscherm, kan deze gemakkelijk worden gebruikt bij het lezen als een e-book. Alle instellingen worden gespecificeerd in het gedeelte "touchscreen-instellingen". Het scherm is conventioneel verdeeld in verschillende zones, na het aanraken vindt een bepaalde actie plaats.

Stap 5

Als u het boek dat u nodig heeft voor uw telefoon niet kunt vinden, kunt u gratis readers gebruiken waarmee u het bestand in het gewenste formaat kunt openen. Een van de bekendste lezers is het Foliant-programma, waarmee u kunt werken met het FB2-formaat van elektronische bibliotheken en tekst-TXT-bestanden kunt openen.

Aanbevolen: