Hoe Te Lezen Op Een Chinese Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Te Lezen Op Een Chinese Telefoon
Hoe Te Lezen Op Een Chinese Telefoon

Video: Hoe Te Lezen Op Een Chinese Telefoon

Video: Hoe Te Lezen Op Een Chinese Telefoon
Video: Asking for Phone Number in Chinese (Ultimate Guide) - Day 16 What is Your Phone Number 2024, Mei
Anonim

De grote populariteit van Chinese telefoons, omkopen met hun prijs, roept veel vragen op over het gebruik ervan - instructies in het Russisch zijn niet aan hen gehecht. Grote beeldschermen zijn bevorderlijk voor het lezen van e-books, waarvan de downloadmethode niet voor iedereen duidelijk is. Ondertussen is dit niet zo moeilijk om te doen.

Grote schermen zijn bevorderlijk voor het lezen van e-books
Grote schermen zijn bevorderlijk voor het lezen van e-books

instructies:

Stap 1

Chinese telefoons "begrijpen" tekstbestanden die zijn geschreven in TXT-indeling met UTF-8-codering. De populaire e-bookformaten FB2 en ePUB worden niet ondersteund op de overgrote meerderheid van de modellen.

Stap 2

Om het boek in de "juiste" vorm te schrijven, opent u het bestand in de teksteditor "Kladblok" en selecteert u het "Bestand"-commando "Opslaan als". Stel het item "Codering" in op UTF-8. Gebruik geen Cyrillische tekens in de bestandsnaam - het is beter om het in Latijnse letters te schrijven.

Stap 3

Nu moet u de telefoon met een USB-kabel op de computer aansluiten en het voltooide bestand overbrengen naar een map op de geheugenkaart. Om er zeker van te zijn dat de ingebouwde tekstbestandlezer het gedownloade boek kan detecteren, plaatst u het bestand in de map E-BOOK.

Stap 4

Koppel uw telefoon los van uw computer en start een boeklezer. Open het menu Opties en stel UTF-8 in als de standaardcodering. Selecteer het gedownloade boekbestand en veel leesplezier!

Aanbevolen: