Een Programma Kiezen Voor Het Lezen Van E-books Op Een Smartphone

Inhoudsopgave:

Een Programma Kiezen Voor Het Lezen Van E-books Op Een Smartphone
Een Programma Kiezen Voor Het Lezen Van E-books Op Een Smartphone

Video: Een Programma Kiezen Voor Het Lezen Van E-books Op Een Smartphone

Video: Een Programma Kiezen Voor Het Lezen Van E-books Op Een Smartphone
Video: E-books lenen en lezen op je E-reader Deel 1: eenmalige acties als je het voor het eerst gaat doen. 2024, April
Anonim

Smartphones zijn als minicomputers in je zak. Hun mogelijkheden zijn niet beperkt tot eenvoudige oproepen. En een van hun vele functies is de mogelijkheid om e-books te lezen.

Smartphone bevat veel boeken
Smartphone bevat veel boeken

Het papieren boek is voor sommigen verleden tijd. Het is groot, zwaar, oncomfortabel om te dragen. Bevat slechts één, twee of meerdere verhalen, novellen, romans. Een volumineus en zwaar object is niet erg geschikt om constant bij je te dragen en op elk geschikt moment te lezen. Smartphones zijn efficiënter als je het juiste leesprogramma kiest.

Zulke verschillende smartphones

Smartphones verschillen niet alleen in hun mogelijkheden, maar ook in de besturingssystemen waarop ze draaien. Afhankelijk van het laatste, moet u uw software selecteren. Er zijn ook geen uitzonderingen in het lezen van boeken. Voor de volledigheid moet u rekening houden met de belangrijkste besturingssystemen en leesprogramma's die daarvoor geschikt zijn.

Apple iOS

Een zeer populair besturingssysteem met een eigen AppStore, waar een groot aanbod aan diverse programma's is. De iBooks-applicatie is bijvoorbeeld erg populair met een handige en intuïtieve interface, goed doordachte instellingen en een goed ontwerp. Het ongemak is dat het programma slechts twee formaten ondersteunt: Epub en Pdf.

Alternatieven voor de laatste zijn Stanza en uBooks. Het eerste programma is ook gratis en kan werken met het Djvu-formaat. Het gemak is dat je hiermee programma's kunt downloaden via Wi-Fi.

Van de Russische ontwikkelingen is het ShortBook-programma interessant. Onder gebruikers wordt het beschouwd als de beste lezer voor boeken in het Fb2-formaat. Er zijn betaalde en gratis versies.

Android

En hier is de keuze erg groot. U kunt aan de slag met CoolReader. Het programma onderscheidt zich door een goed doordachte en begrijpelijke interface, ondersteuning voor een groot aantal formaten, Russischtalig ontwerp, de mogelijkheid om tekst te selecteren, bladwijzers, correcte weergave van verschillende lettertypen.

Nog een geweldig voorbeeld van FBReader. Gratis applicatie waarmee u rechtstreeks uit het archief kunt lezen. Ondersteunt alle populaire formaten. Werkt vooral goed met Fb2. De interface biedt de mogelijkheid om naar boeken te zoeken in verschillende online catalogi.

Windows telefoon

Voor dit besturingssysteem is Bookviser de slimste en meest vrije keuze. Ondersteuning voor populaire formaten, goede functionaliteit, Russische interface, de mogelijkheid om boeken op het netwerk te zoeken, downloaden van online catalogi, ondersteuning voor de SkyDrive-service. De mogelijkheden van het programma zijn erg goed.

BlackBerry

Gezien de niet al te grote populariteit van het systeem zijn er niet zo veel leesprogramma's voor. Van alle voorstellen kunt u op slechts twee programma's letten.

BookReader is een betaalde reader met veel instellingen.

PlayEpub Book Reader is ook een betaald systeem, veel ondersteunde formaten, ingebouwd woordenboek, toegang tot verschillende netwerkdiensten en nog veel meer.

Aanbevolen: