Boeken Lezen Op De Speler

Inhoudsopgave:

Boeken Lezen Op De Speler
Boeken Lezen Op De Speler

Video: Boeken Lezen Op De Speler

Video: Boeken Lezen Op De Speler
Video: Hoe ik 100 boeken per jaar lees – 5 stappen om meer te lezen 2024, Mei
Anonim

Veel mensen houden ervan om onderweg naar muziek te luisteren, films te kijken en boeken te lezen. Het is erg handig als dit allemaal op één apparaat kan worden gedaan - een speler. Moderne spelers combineren vaak al deze functies, waardoor de aanschaf van een e-book overbodig is.

Boeken lezen op de speler
Boeken lezen op de speler

Noodzakelijk

  • - speler;
  • - kabel voor aansluiting op een computer;
  • - computer;
  • - tekstbestanden

instructies:

Stap 1

Als het je doel is om boeken over de speler te lezen, informeer dan de verkoper wanneer je koopt. Een dergelijke functie moet in eerste instantie in het apparaat aanwezig zijn, u kunt deze vervolgens niet toevoegen met een nieuwe firmware of op een andere manier. Zorg er daarom allereerst voor dat de speler het lezen van tekstbestanden ondersteunt, namelijk bestanden met de extensie.txt of.doc. In de meeste gevallen zijn dit txt-bestanden, op een computer worden ze meestal aangemaakt en gelezen in Kladblok.

Stap 2

Het scherm van de speler moet groot genoeg zijn om te kunnen lezen zonder de ogen te beschadigen. Natuurlijk hebben de afmetingen van draagbare spelers meestal beperkingen, en als u comfortabel wilt lezen, kunt u beter een e-book aanschaffen (waarop u ook.doc- en.pdf-bestanden kunt openen). En toch, hoe groter de speler, en vooral de schermgrootte, hoe beter. Een voorbeeld van de optimale resolutie is 480x272 pixels of minimaal 320x240.

Stap 3

Test de speler voordat u hem koopt en kijk of u tevreden bent met de manier waarop de tekst wordt weergegeven. Meestal hebben de apparaten al een tekstbestand als voorbeeld geladen. Zorg ervoor dat de letters leesbaar en leesbaar genoeg zijn en dat het lezen niet te moeilijk is als het scherm gekanteld is. Er moeten minstens tien regels op het scherm staan, anders word je het scrollen door de tekst gewoon beu. Hoewel het vermeldenswaard is dat de speler automatisch scrollen van tekst kan ondersteunen met een instelbare snelheid, is dit afhankelijk van het model.

Stap 4

Je bent dus de trotse bezitter geworden van een speler met ondersteuning voor het lezen van teksten. Upload er nu boeken naar. Kopieer hiervoor de tekst naar een bestand met de extensie.txt (bijvoorbeeld door Kladblok te openen). Sluit vervolgens de speler aan op de computer en kopieer het boekbestand naar een speciale map erop. In de regel worden dergelijke spelers met speciale USB-kabels op computers aangesloten.

Aanbevolen: