Programma's Downloaden Naar Een Chinese Telefoon

Inhoudsopgave:

Programma's Downloaden Naar Een Chinese Telefoon
Programma's Downloaden Naar Een Chinese Telefoon

Video: Programma's Downloaden Naar Een Chinese Telefoon

Video: Programma's Downloaden Naar Een Chinese Telefoon
Video: [2021] How to Download ANY Chinese App (Douyin, Game for Peace, etc) 2024, Mei
Anonim

De methode voor het installeren van nieuwe applicaties op een Chinese telefoon is afhankelijk van het formaat van de programma's. Bij de overgrote meerderheid van de games die op internet worden verspreid, wordt Java-technologie gebruikt. De Chinese fabrikanten geven zelf de voorkeur aan het MPR-formaat.

Programma's downloaden naar een Chinese telefoon
Programma's downloaden naar een Chinese telefoon

instructies:

Stap 1

Bepaal het formaat van het te installeren programma. Zoek hiervoor de extensie:.jar veronderstelt het gebruik van Java,.mpr - ondersteuning voor MPR-technologie. Zorg ervoor dat uw telefoon Java ondersteunt. Om dit te doen, bestudeer je de bijbehorende tutorial, of zoek je gewoon naar een map met de naam Java. Door het ontbreken van een dergelijke map is het onmogelijk om Java-applicaties te installeren.

Stap 2

Om Java-programma's te installeren, moet u de telefoon op de computer aansluiten in de flashkaartmodus en de bestanden met de.jar-extensie naar de geheugenkaart overbrengen. Koppel daarna de machine los van de computer in de veilige modus. Open het hoofdmenu van de telefoon en ga naar het item "Bestandsbeheer". Vouw de map uit waarin de programmabestanden zijn opgeslagen en roep het menu met het installatiebestand op. Geef het item "Opties" op en selecteer de opdracht "Installeren". Geef het item "Geheugenkaart" op in de lijst met locaties die wordt geopend en wacht tot het installatieproces is voltooid. Verwijder het installatiebestand om het gebruikte apparaatgeheugen te verminderen en zoek de geïnstalleerde applicatie door naar "Hoofdmenu" - "Entertainment" - Java te gaan.

Stap 3

Download de geselecteerde applicatie met de.mpr-extensie naar uw computer en sluit uw telefoon aan met behulp van de speciale verbindingskabel die in het pakket is meegeleverd. Gebruik de flash-kaartmodus en maak een map op je telefoon met de naam mythroad. Breng alle gedownloade bestanden over naar de aangemaakte map en verbreek de verbinding met de computer.

Stap 4

Kies * # 220807 # Bel op het toetsenbord van de telefoon en zoek de gewenste toepassing in de lijst die wordt geopend. Gebruik de OK-knop of de middelste knop van de joystick en selecteer de eerste regel van het menu dat opent. Dit veld komt overeen met het commando om het programma te starten.

Stap 5

Als het niet mogelijk is om het vereiste programma te installeren: - specificeer de modus "Alleen SIM 2" in het instellingenmenu; - verander de naam van de mythroad-map in MuiGame; - gebruik het verzoek * # 777755999 #.

Aanbevolen: