Een Programma Downloaden Van Een Computer Naar Een Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Programma Downloaden Van Een Computer Naar Een Telefoon
Een Programma Downloaden Van Een Computer Naar Een Telefoon

Video: Een Programma Downloaden Van Een Computer Naar Een Telefoon

Video: Een Programma Downloaden Van Een Computer Naar Een Telefoon
Video: Как перекинуть файлы с Android телефона 📱 на компьютер 💻 по кабелю, WIFI или Bluetooth в 2021 2024, April
Anonim

Het aantal programma's en applicaties voor mobiele telefoons neemt elke dag toe. Er worden verschillende opties gebruikt om de hulpprogramma's naar een mobiel apparaat te downloaden. De meest voorkomende zijn: een applicatie downloaden van internet en bestanden kopiëren van een computer.

Een programma downloaden van een computer naar een telefoon
Een programma downloaden van een computer naar een telefoon

Noodzakelijk

  • - PC-suite;
  • - USB-kabel;
  • - Bluetooth-adapter.

instructies:

Stap 1

De meeste apps voor mobiele telefoons zijn gemaakt in jar- en jad-indelingen. De methode om de applicatie rechtstreeks te installeren, is afhankelijk van het geselecteerde formaat. Als je jar-bestanden hebt gedownload, synchroniseer dan gewoon je computer en telefoon.

Stap 2

Sluit hiervoor uw mobiele apparaat met een geschikte kabel aan op een USB-poort van uw computer. Als deze kabel niet beschikbaar is, gebruik dan een Bluetooth-adapter.

Stap 3

Nadat u het mobiele apparaat op de computer hebt aangesloten, selecteert u het item "Geheugenkaart". Hiermee kunt u bestanden rechtstreeks naar het telefoongeheugen of naar een flashkaart kopiëren.

Stap 4

Kopieer de benodigde potten. Koppel je telefoon los van je computer. Open het menu van het mobiele apparaat en verplaats de gekopieerde bestanden naar het telefoongeheugen. Controleer de status van de applicaties.

Stap 5

Als je te maken hebt met jad-bestanden, installeer dan het programma PC Suite. Gebruik de versie die is goedgekeurd door de fabrikant van uw mobiele apparaat. Met dit programma synchroniseert u uw mobiele telefoon met uw computer.

Stap 6

Zorg ervoor dat u PC Suite selecteert nadat u uw apparaat hebt aangesloten. Voer het programma uit en open het menu "Toepassingen installeren". Klik op de knop Bladeren en selecteer het jad-bestand. Klik op de knop "Installeren" en wacht tot deze procedure is voltooid.

Stap 7

Installeer op dezelfde manier andere programma's op uw mobiele telefoon. Koppel nu uw apparaat los van uw computer. Start uw telefoon opnieuw op en probeer de geïnstalleerde programma's uit te voeren.

Stap 8

Zorg er bij het kiezen van een specifieke applicatie voor dat deze compatibel is met uw model mobiele telefoon. Als de hulpprogramma's niet starten na het kopiëren van de jar-bestanden, probeer dan PC Suite te gebruiken om dit type toepassing te installeren.

Aanbevolen: