Een Programma Overzetten Van Telefoon Naar Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Programma Overzetten Van Telefoon Naar Telefoon
Een Programma Overzetten Van Telefoon Naar Telefoon

Video: Een Programma Overzetten Van Telefoon Naar Telefoon

Video: Een Programma Overzetten Van Telefoon Naar Telefoon
Video: Zo zet je de gegevens van je oude telefoon over naar je nieuwe toestel 2024, April
Anonim

Niet alle programma's die van telefoon naar telefoon worden overgebracht, werken correct. Hier moet niet alleen rekening worden gehouden met de beschikbaarheid van beschikbare methoden voor gegevensoverdracht, maar ook met de compatibiliteit van platforms. Lees ook over de overdracht op de downloadpagina van het programmabestand in de sectie aanvullende informatie.

Een programma overzetten van telefoon naar telefoon
Een programma overzetten van telefoon naar telefoon

Noodzakelijk

twee apparaten met dezelfde besturingssystemen en draadloze koppelingsmogelijkheden

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het programma dat op uw telefoon wordt uitgevoerd, ook op een ander apparaat werkt. Dit is meestal het geval voor telefoonmodellen van één fabrikant, één versie van het besturingssysteem, enzovoort, maar er kunnen uitzonderingen zijn. Ook als je een java-applicatie gaat overzetten, verwacht dan op voorhand geen positief resultaat. De meeste van deze programma's worden alleen gestart wanneer u ze zelf van uw telefoon downloadt, maar er zijn ook mogelijke uitzonderingen.

Stap 2

Schakel draadloze Bluetooth-technologie in op beide mobiele apparaten. Open op uw telefoon de map met het installatiebestand van het programma dat u naar een andere persoon wilt overbrengen. Geef in het contextmenu van het geselecteerde bestand de gegevensoverdracht op en selecteer de juiste methode.

Stap 3

Zoek naar beschikbare apparaten binnen het Bluetooth-bereik en zoek vervolgens de telefoonnaam van de persoon naar wie u het programma wilt uitzenden. Wacht daarna tot het einde van de gegevensoverdracht en probeer de applicatie op de telefoon van de ontvanger van het bestand te starten. Om dit te doen, moet u het eerst installeren door het uit te voeren vanuit de map waarin het installatieprogramma zich bevindt.

Stap 4

Als het u niet lukt om op deze manier een bestand van de ene telefoon naar de andere over te zetten, kopieer dan het installatiebestand van de toepassing naar uw computer. Verplaats het vervolgens naar het geheugen van het mobiele apparaat waarnaar u het wilt overbrengen. Als u het bestand niet opnieuw start, is het mogelijk beschadigd of incompatibel met de versie van het besturingssysteem van het mobiele apparaat.

Stap 5

Installeer indien mogelijk de software vanaf speciale sites waar alle ondersteunde modellen van mobiele telefoons en besturingssystemen in de applicatie-eigenschappen zijn geschreven.

Aanbevolen: