Hoe Het Programma Naar Uw Smartphone Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Het Programma Naar Uw Smartphone Te Downloaden
Hoe Het Programma Naar Uw Smartphone Te Downloaden

Video: Hoe Het Programma Naar Uw Smartphone Te Downloaden

Video: Hoe Het Programma Naar Uw Smartphone Te Downloaden
Video: How to use Smartphone Multiport Download tool 2024, April
Anonim

Een smartphone of, letterlijk vertaald, "smart phone", verschilt van conventionele modellen doordat het een besturingssysteem heeft, een veel groter aantal functies, een snelle en krachtig genoeg processor. Met uw eigen besturingssysteem kunt u niet alleen verschillende handige programma's naar uw smartphone downloaden, maar zelfs zelf maken als u over de juiste vaardigheden beschikt.

Hoe het programma naar uw smartphone te downloaden
Hoe het programma naar uw smartphone te downloaden

instructies:

Stap 1

In de meeste modellen smartphones is het downloaden van het programma in de regel vrij eenvoudig. Sluit in Symbian het apparaat met een kabel aan op de computer, ga vervolgens naar het menu en selecteer het item "Toepassingen installeren", waar schrijf het pad naar de locatie van het vereiste programma op de computer. Een speciaal programma Ovi Suite zal automatisch de benodigde instellingen configureren en de applicatie uitpakken.

Stap 2

Als alternatief kunt u uw telefoon eenvoudig als massaopslagapparaat op uw pc aansluiten en er vervolgens een.sis- of.sisx-bestand op opslaan. De bestandsbeheerder zal u helpen om naar de map te gaan waar het programma zich bevindt, voer het uit. Hiermee wordt het installatieproces gestart, waarbij het nog moet voldoen aan de vereisten van het installatieprogramma.

Stap 3

Op apparaten waarop Android is geïnstalleerd, voert u na het aansluiten van het apparaat op een pc het gewenste programma van Google in de zoekbalk in en klikt u op "Installeren".

Stap 4

U kunt op deze telefoons ook applicaties van derden downloaden - hiervoor volstaat het om het.apk-bestand naar de geheugenkaart van de smartphone te kopiëren en het vervolgens te openen met de speciale bestandsbeheerder ASTRO of EStrongs voor dit programma. Als alternatief kunt u het speciale Market-programma gebruiken dat aanwezig is in het besturingssysteem (OS), waarmee u een toepassing voor dit besturingssysteem vanaf internet kunt installeren. De derde optie voor Android is om AppsInstaller te gebruiken, die van internet kan worden gedownload. Het scant automatisch de SD-kaart en stelt u in staat om bestanden met de gewenste.apk-extensie te downloaden.

Aanbevolen: