Programma's Downloaden Van Computer Naar Samsung-telefoon

Inhoudsopgave:

Programma's Downloaden Van Computer Naar Samsung-telefoon
Programma's Downloaden Van Computer Naar Samsung-telefoon

Video: Programma's Downloaden Van Computer Naar Samsung-telefoon

Video: Programma's Downloaden Van Computer Naar Samsung-telefoon
Video: Почему компьютер не видит 📱 Android телефон через USB (Samsung, Xiaomi, Meizu, Huawei) 2024, April
Anonim

Een laptop of desktopcomputer wordt meestal gebruikt om applicaties op een mobiele telefoon te installeren. Hierdoor kunt u geld besparen op het betalen voor internetverkeer bij het downloaden van applicaties vanaf een mobiele telefoon.

Programma's downloaden van computer naar Samsung-telefoon
Programma's downloaden van computer naar Samsung-telefoon

Noodzakelijk

  • - USB-kabel;
  • - Samsung PC-studio.

instructies:

Stap 1

Zoek en download eerst het programma waarmee u uw mobiele telefoon met uw computer gaat synchroniseren. Als u een Samsung-telefoon gebruikt, downloadt u de applicatie PC Studio. Installeer dit programma en start uw computer opnieuw op.

Stap 2

Start dit programma en sluit uw mobiele telefoon met een speciale kabel aan op uw computer. Als je geen USB-kabel hebt, gebruik dan de BlueTooth-adapter voor je computer om je pc op je mobiele telefoon aan te sluiten. Houd er rekening mee dat de transmissiesnelheden van BlueTooth aanzienlijk langzamer zijn dan bij kabelverbindingen.

Stap 3

Wacht terwijl het programma je telefoon detecteert. Download nu de applicaties die je nodig hebt. Onthoud dat deze bestanden in jar-formaat moeten zijn. Open het menu Bestanden beheren. Selecteer de map op uw telefoon waar u de gewenste applicaties wilt installeren. Meestal worden hiervoor speciale gedeelten van het telefoongeheugen gebruikt. Kopieer de potten erin.

Stap 4

Koppel nu uw mobiele telefoon los van uw computer. Probeer geïnstalleerde applicaties uit te voeren. Herhaal de procedures om uw telefoon op uw computer aan te sluiten en bestanden te kopiëren om nieuwe toepassingen te installeren.

Stap 5

Als u een back-up van uw notebook wilt maken, opent u het menu Contacten en meer beheren nadat u Samsung PC Studio hebt gestart. Selecteer Contacten opslaan en wacht tot de kopie van uw telefoonboek is gemaakt.

Stap 6

Als u uw mobiele telefoon wilt gebruiken om uw computer met internet te verbinden, opent u het menu Internetverbindingen beheren. Stel uw internetverbinding in. De parameters die moeten worden ingesteld in het menu dat wordt geopend, zijn alleen afhankelijk van uw operator. Meestal is de instelling dezelfde als die u gebruikt om uw telefoon rechtstreeks met internet te verbinden.

Aanbevolen: