Een Programma Downloaden Van Een Computer Naar Een IPhone

Inhoudsopgave:

Een Programma Downloaden Van Een Computer Naar Een IPhone
Een Programma Downloaden Van Een Computer Naar Een IPhone

Video: Een Programma Downloaden Van Een Computer Naar Een IPhone

Video: Een Programma Downloaden Van Een Computer Naar Een IPhone
Video: How to install apps games in iPhone/iPod/iPad from PC.3U Tools 2024, April
Anonim

Een bepaalde categorie mensen geeft er de voorkeur aan om programma's op de iPhone te installeren via een computer. Deze optie gaat uit van de eerste download van applicaties naar de harde schijf, in plaats van de standaardinstallatie via online services.

Een programma downloaden van een computer naar een iPhone
Een programma downloaden van een computer naar een iPhone

Noodzakelijk

  • - iPhone-browser;
  • - Installateur;
  • - Mobiele vinder.

instructies:

Stap 1

Begin met het voorbereiden van uw iPhone om applicaties te installeren. Schakel hiervoor de automatische vergrendelingsfunctie uit. Open het menu "Instellingen" en selecteer "Algemeen". Ga naar het submenu Auto-Lock en verplaats de schuifregelaar naar Uitgeschakeld of Nooit. Sla de parameters op.

Stap 2

Download de applicaties die je nodig hebt via de browser van je computer. Verplaats voor het gemak alle gedownloade bestanden naar een aparte map. Verbind uw iPhone met uw computer met een speciale kabel. Wacht op de installatie van synchronisatie tussen apparaten.

Stap 3

Voer het installatieprogramma uit op de iPhone. Dit is een standaardhulpprogramma, dus u zou geen problemen moeten hebben om het te vinden. Selecteer de map waarnaar u de installatiebestanden van de gedownloade programma's hebt gekopieerd.

Stap 4

Markeer een van deze bestanden en klik op de knop Installeren. Wacht tot de iPhone de geselecteerde items heeft geladen en voer een snelle herstart uit. Voer de geïnstalleerde applicatie uit en controleer de functionaliteit ervan.

Stap 5

Als u liever alle manipulaties vanaf uw computer uitvoert, download dan een programma waarmee u toegang krijgt tot de interne mappen van de iPhone. Een voorbeeld van een dergelijk hulpprogramma is het hulpprogramma iPhone Browser. Installeer het opgegeven programma.

Stap 6

Verbind je iPhone met je computer. Voer de geïnstalleerde applicatie uit. Zoek op uw harde schijf naar toepassingsbestanden in.app-indeling. Kopieer ze naar de map Toepassingen van uw iPhone.

Stap 7

Download Mobile Finder om applicaties de gewenste rechten te geven. Installeer het op je iPhone. Voer het hulpprogramma uit en open het menu Instellingen. Schakel het starten van toepassingen uit.

Stap 8

Open nu uw map Toepassingen en zoek de map van uw geïnstalleerde toepassing. Voer het bestand met dezelfde naam uit zonder de extensie. Klik op de knop Wijzigen en vink de vakjes aan naast alle beschikbare items.

Aanbevolen: