Hoe Games Op HTC . Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Games Op HTC . Te Installeren
Hoe Games Op HTC . Te Installeren

Video: Hoe Games Op HTC . Te Installeren

Video: Hoe Games Op HTC . Te Installeren
Video: How to install Games Application on HTC phone 2024, Mei
Anonim

HTC-apparaten worden vervaardigd onder Windows Phone- en Android-besturingssystemen. Afhankelijk van de versie van het systeem, verandert ook de procedure voor het installeren van games en programma's op de telefoon. Installatie op Android kan zowel vanaf een computer als vanaf een apparaat. Het downloaden van het spel naar Windows Phone kan alleen op de telefoon.

Hoe games op HTC. te installeren
Hoe games op HTC. te installeren

Noodzakelijk

APK-bestand van het spel voor installatie vanaf een computer

instructies:

Stap 1

Als je HTC-telefoon Windows gebruikt, ga dan naar de Market-optie van je telefoon om de game te downloaden. Selecteer daarna het gedeelte "Games" door op de bijbehorende link op het scherm te klikken.

Stap 2

Selecteer in de lijst met beschikbare opties voor installatie degene die u het leukst vindt. U kunt ook de zoekbalk boven aan het scherm van uw apparaat gebruiken om een specifieke toepassing te zoeken. Klik na het selecteren van het gewenste spel op "Installeren".

Stap 3

Wacht tot het spel klaar is met installeren. Na installatie verschijnt deze in het hoofdmenu van het apparaat. Klik op de naam en wacht op het downloaden van extra bestanden van internet, waarna je direct kennis kunt maken met het spel zelf.

Stap 4

Als je HTC Android gebruikt, ga dan naar de Google Play-app op het startscherm van je apparaat om de game te downloaden. Selecteer het gedeelte "Games" en kies de game die je leuk vindt met behulp van het categoriemenu of de zoekbalk bovenaan het scherm.

Stap 5

Klik dan op "Gratis" of de knop met de aangegeven kosten. Wacht tot het spel is geïnstalleerd en start het vervolgens met de juiste snelkoppeling die in het Android-menu verschijnt. Wacht op het downloaden van aanvullende gegevens en interface, waarna je kunt beginnen met spelen.

Stap 6

Als je de game met een computer wilt downloaden, sluit je het apparaat aan in de modus voor verwisselbare schijf en kopieer je het.apk-bestand van de game naar een aparte map op het apparaat. Koppel daarna je apparaat los van je computer en ga naar de Google Play app store van je telefoon.

Stap 7

Download en installeer de App Installer op uw telefoon met behulp van de zoekbalk bovenaan het winkelvenster. Voer het resulterende programma uit met behulp van het juiste menu-item en selecteer uw spelbestand uit de resulterende lijst. Klik op "Installeren" en wacht tot de procedure is voltooid, start het spel vervolgens met de snelkoppeling die na de installatie wordt gemaakt. De installatie van het spel is voltooid.

Aanbevolen: