Een Spel Downloaden Naar Je Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Spel Downloaden Naar Je Mobiele Telefoon
Een Spel Downloaden Naar Je Mobiele Telefoon

Video: Een Spel Downloaden Naar Je Mobiele Telefoon

Video: Een Spel Downloaden Naar Je Mobiele Telefoon
Video: MIJN TOP 10 BESTE MOBIELE GAMES ALLER TIJDEN!! 2024, Mei
Anonim

Een mobiele telefoon die is uitgerust met een Java-taaltolk kan worden gebruikt als een miniatuurcomputer waarop u spelletjes kunt spelen en eenvoudige toepassingen kunt uitvoeren. Ze kunnen worden opgeslagen in de ingebouwde gegevensopslag van het apparaat of op een verwijderbare geheugenkaart.

Een spel downloaden naar je mobiele telefoon
Een spel downloaden naar je mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat het JAR-bestand dat u op uw telefoon wilt installeren, niet kwaadaardig is. Om dit te doen, downloadt u het van uw computer en stuurt u het naar de volgende site voor verificatie:

www.virustotal.com/

Een bestand kan alleen als veilig worden beschouwd als geen van de antivirusprogramma's op deze bron de aanwezigheid van een virus vermoedt.

Stap 2

Als de telefoon geen smartphone is en geen geheugenkaart heeft, downloadt u het bestand met de ingebouwde browser. Zorg ervoor dat u de machine zo configureert dat de Access Point Name (APN) begint met internet, niet met wap. Zorg er vóór het downloaden voor dat de site waarvan u het bestand gaat downloaden niet in de lijst met bronnen met verhoogde verkeerssnelheden staat (u kunt een dergelijke lijst vinden op de officiële website van de operator). Als het op deze lijst staat, zal het verkeer duur zijn, zelfs als je onbeperkte internettoegang hebt. Na het downloaden en bevestigen van de installatie wordt het JAR-bestand automatisch geïnstalleerd. Zoek het op in de menumap Games en als je het daar niet vindt, in de map Programma's.

Stap 3

Als de telefoon een geheugenkaart heeft, koppelt u deze los, verwijdert u de kaart en brengt u deze over naar de kaartlezer, zoekt u een map erop met de naam Java, J2ME, Games of iets dergelijks, en brengt u, nadat u de kaartlezer correct loskoppelt van de computer, de kaart terug naar de telefoon en zet hem aan. Zorg ervoor dat het programma dat u zojuist hebt geïnstalleerd, wordt weergegeven in de menumap Games of Toepassingen.

Stap 4

Symbian-smartphones vereisen dat JAR-bestanden worden geïnstalleerd op een manier die vergelijkbaar is met die voor SIS-bestanden. Plaats het bestand in een willekeurige map op de geheugenkaart en gebruik vervolgens, nadat u de kaart terug naar de telefoon hebt verplaatst, de bestandsbeheerder om dit bestand te vinden en voer het uit voor uitvoering. Beantwoord alle vragen bevestigend, geef de geheugenkaart op als installatielocatie. Het geïnstalleerde programma verschijnt, afhankelijk van het telefoonmodel, in de map "Mijn toepassingen". of "Toepassingen" - "Geïnstalleerd". Op oudere apparaten kan het in de hoofdmap van het menu verschijnen.

Stap 5

Oudere telefoons weigeren een JAR-bestand uit te voeren als er geen JAD-bestand naast staat. Download de laatste van dezelfde site waarvan je het programma zelf hebt gedownload en plaats het in dezelfde map.

Stap 6

Als, terwijl het spel of de applicatie draait, de Java-machine je vraagt om een sms te sturen, beantwoord deze dan ontkennend. Sluit de toepassing onmiddellijk door op de knop Oproep beëindigen te drukken en verwijder vervolgens het JAR-bestand dat kwaadaardig blijkt te zijn.

Aanbevolen: