Een Spel Downloaden Naar Je Telefoon

Inhoudsopgave:

Een Spel Downloaden Naar Je Telefoon
Een Spel Downloaden Naar Je Telefoon

Video: Een Spel Downloaden Naar Je Telefoon

Video: Een Spel Downloaden Naar Je Telefoon
Video: Как скачать?/ Equestrian The Game/на телефон /без впн 2024, April
Anonim

Games zijn een van de meest populaire vormen van mobiel entertainment. Er zijn verschillende mogelijkheden om games te installeren: rechtstreeks van internet naar de telefoon, maar ook via overdracht vanaf een computer en andere apparaten.

Een spel downloaden naar je telefoon
Een spel downloaden naar je telefoon

instructies:

Stap 1

Download de game die je wilt met je mobiele browser en zorg ervoor dat de netwerkverbinding correct is geconfigureerd. Voer in de adresbalk het adres in van een geschikte site waar je games voor je mobiele telefoon kunt downloaden. Als je een gewone mobiele telefoon hebt, ondersteunt deze alleen java-bestanden met de extensie.jar of.jad. De installatie van games voor smartphones is afhankelijk van de versie van het mobiele platform en de extensies voor dergelijke applicaties kunnen variëren. Zorg ervoor dat het geselecteerde programma geschikt is voor gebruik op uw telefoonmodel en bevestig vervolgens de installatie.

Stap 2

Breng games over naar uw telefoon vanaf uw desktopcomputer. Download ze vooraf met een webbrowser naar uw harde schijf. Download applicaties alleen van vertrouwde bronnen om allerlei soorten virussen te vermijden. Sluit je telefoon aan met de meestal meegeleverde USB-kabel. Wacht tot het apparaat wordt gedetecteerd en zet het vervolgens in de modus voor bestandsoverdracht. Sommige telefoonmodellen ondersteunen geen bestandsoverdracht met deze methode. In dit geval moet u een speciale applicatie van de ontwikkelaar gebruiken, die u kunt downloaden van zijn website of installatieschijf.

Stap 3

Ga met Windows Verkenner naar de map van de mobiele telefoon en kopieer daar de gamebestanden met de.jar- of.jad-extensie. Als je mobiele telefoon geavanceerder is, kijk dan welke andere game-indelingen hij ondersteunt en hoe je deze kunt installeren. Op Android-apparaten moet bijvoorbeeld een extra applicatie worden geïnstalleerd die wordt gebruikt om gamebestanden te openen (App Installer en dergelijke). Koppel uw telefoon los van de computer zodra de benodigde gegevens zijn gekopieerd. Voer de gamebestanden uit en installeer ze en controleer vervolgens de toepassing op prestaties.

Aanbevolen: