Hoe Een Spel Van Computer Naar Telefoon Te Downloaden

Inhoudsopgave:

Hoe Een Spel Van Computer Naar Telefoon Te Downloaden
Hoe Een Spel Van Computer Naar Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe Een Spel Van Computer Naar Telefoon Te Downloaden

Video: Hoe Een Spel Van Computer Naar Telefoon Te Downloaden
Video: Play any Android game in pc without downloading | Play PUBG on PC without downloading | Share games 2024, Mei
Anonim

Mobiele telefoons zijn niet langer een luxeartikel en hun mogelijkheden breiden zich van model tot model uit. Sommige modellen zijn gewoon geweldig met hun mogelijkheden. Nu kun je het nieuwste speelgoed overal spelen, want er is een "mobiele" versie van. De oorspronkelijke locatie van het spel is niet zo belangrijk, het kan op de harde schijf van uw computer, USB-media, cd of dvd zijn. In ieder geval zal de procedure moeten worden uitgevoerd met behulp van een computer, omdat de telefoon deze providers niet ondersteunt.

Een telefoon aansluiten
Een telefoon aansluiten

Noodzakelijk

  • - computer (laptop)
  • - datakabel
  • - kaartlezer
  • - bluetooth-adapter
  • - IR-adapter

instructies:

Stap 1

Als uw telefoon wordt geleverd met een datakabel of mini-USB-kabel, sluit deze dan aan op uw computer. Bovendien hebt u mogelijk software (PS Suite) nodig om uw computer met uw telefoon te bedienen, die kan worden gebundeld met de telefoon of vrij kan worden verspreid via internet op de website van de telefoonfabrikant. Nadat je dit programma hebt gestart, ga je naar de sectie "Toepassingen installeren", je wordt gevraagd om de applicatie (game) te selecteren die je wilt installeren. Selecteer het spel op je computer en volg de instructies van het programma.

Datakabel
Datakabel

Stap 2

Maar het komt vaak voor dat er geen datakabel in het telefoonpakket zit, en het is niet alleen problematisch om deze voor sommige telefoonmodellen in de detailhandel te krijgen, maar ook gewoon onrealistisch. Dan helpt de draadloze verbinding je: infraroodpoort en bluetooth. Een van deze media zou op je telefoon moeten staan. U kunt bij elke telefooncel een IR-adapter of een bluetooth-adapter kopen. Alle verdere procedures zijn vergelijkbaar met die met een datakabel.

Bluetooth-adapter
Bluetooth-adapter

Stap 3

Maar wat als je dringend een applicatie op je telefoon moet installeren, maar geen van bovenstaande bij de hand hebt? Kijk naar de systeemeenheid van je computer, kijk rond in de laptop. Zie je dunne horizontale sleuven met inscripties erboven (SD, MMC, MS)? Dit zijn sleuven voor geheugenkaarten. Neem de geheugenkaart van uw telefoon en sluit deze aan op uw computer. In de sectie "Deze computer - Apparaten met verwisselbare media" verschijnt een nieuw apparaat - "Verwisselbare schijf". Dit is je geheugenstick. Kopieer het spelbestand van je computer naar je geheugenkaart, stuur het terug naar je telefoon en installeer het spel met de interne interface van je telefoon. Nu kunnen je favoriete games in de telefoon komen en je verrassen met hun verscheidenheid.

Aanbevolen: