Muziek Downloaden Naar Je Telefoon Vanaf Een Computer Via Een Snoer

Inhoudsopgave:

Muziek Downloaden Naar Je Telefoon Vanaf Een Computer Via Een Snoer
Muziek Downloaden Naar Je Telefoon Vanaf Een Computer Via Een Snoer

Video: Muziek Downloaden Naar Je Telefoon Vanaf Een Computer Via Een Snoer

Video: Muziek Downloaden Naar Je Telefoon Vanaf Een Computer Via Een Snoer
Video: How to Transfer Music from Computer to iPhone 2024, April
Anonim

Moderne mobiele telefoons zijn apparaten met geweldige entertainmentmogelijkheden. U kunt bijvoorbeeld muziek naar uw telefoon downloaden vanaf een computer via een USB-kabel met behulp van speciale programma's en mogelijkheden van het besturingssysteem.

Leer hoe u via een snoer muziek vanaf uw computer naar uw telefoon kunt downloaden
Leer hoe u via een snoer muziek vanaf uw computer naar uw telefoon kunt downloaden

instructies:

Stap 1

Als u via een snoer muziek naar uw telefoon wilt downloaden vanaf een computer, raadpleegt u de inhoud van het pakket dat bij uw mobiele apparaat is geleverd. U hebt een USB-kabel nodig, waarvan het ene uiteinde moet worden aangesloten op uw telefoon en het andere op de juiste poort op uw computer of laptop. In dit geval moet de computer ingeschakeld zijn.

Stap 2

Wacht even tot er een melding over de ontdekking van een nieuw apparaat - uw mobiele telefoon - op de monitor verschijnt. Meestal wordt het stuurprogramma geïnstalleerd en wordt het apparaat automatisch voorbereid voor gebruik (het is raadzaam om een actieve internetverbinding te hebben). Als dit niet gebeurt, moet u hoogstwaarschijnlijk een schijf uit de telefoonset in het cd-station plaatsen.

Stap 3

Als een mobiel apparaat wordt geïdentificeerd als een extern opslagmedium en wordt weergegeven in de map "Deze computer", dan kunt u op dezelfde manier muziek naar uw telefoon downloaden vanaf uw computer als bijvoorbeeld naar een USB-flashstation of externe harde schijf - door simpelweg tracks te slepen en neer te zetten met de muis. Om dit te doen, selecteert of maakt u een muziekmap in de apparaatmap. Het is wenselijk dat de overgedragen nummers in MP3-formaat zijn, wat door de meeste moderne telefoons wordt begrepen. Zodra het kopieerproces is voltooid, klikt u met de rechtermuisknop op het apparaatpictogram en selecteert u "Safely Disconnect".

Stap 4

In sommige gevallen kunt u alleen met behulp van speciale programma's muziek via een snoer naar uw telefoon downloaden. Apple iPhones vereisen bijvoorbeeld dat iTunes, Nokia - PC Suite, enz. is geïnstalleerd. De applicaties kunnen op internet worden gedownload op de websites van de fabrikanten. De muziek die nodig is om naar de telefoon te downloaden, moet eerst worden overgebracht naar het programmavenster of de actie "Toevoegen aan bibliotheek …" uitvoeren. Sluit vervolgens de telefoon aan via een USB-kabel en voer de opdracht "Synchronisatie" in het programma uit om de muziek naar het apparaat te kopiëren.

Stap 5

Bij sommige telefoonmodellen kunt u naast de USB-kabel ook een Bluetooth-adapter gebruiken voor draadloze bestandsoverdracht, die afzonderlijk kan worden aangeschaft. Dit apparaat wordt via een USB-poort op een computer aangesloten. In dit geval moet de telefoon de Bluetooth-functie inschakelen en naar apparaten zoeken. Zodra de draadloze synchronisatie van de computer met de telefoon is voltooid, verschijnt het apparaat in de map "Deze computer" en wordt het beschikbaar voor gegevensoverdracht.

Aanbevolen: