Hoe Software Voor Een Telefoon Te Schrijven

Inhoudsopgave:

Hoe Software Voor Een Telefoon Te Schrijven
Hoe Software Voor Een Telefoon Te Schrijven

Video: Hoe Software Voor Een Telefoon Te Schrijven

Video: Hoe Software Voor Een Telefoon Te Schrijven
Video: HOE IK EDIT OP MIJN TELEFOON? | FLOOR | GUWOON 2024, Mei
Anonim

Als je de software die je nodig hebt voor je telefoon niet kunt vinden, of als je gewoon een paar ideeën hebt om een nieuwe te ontwikkelen, kun je zelf een mobiele app schrijven. Je kunt ook spellen maken.

Hoe software voor een telefoon te schrijven
Hoe software voor een telefoon te schrijven

Noodzakelijk

Nokia SDK of J2SE en J2ME Wireless Toolkit

instructies:

Stap 1

Download de software die nodig is om toepassingen naar uw computer te schrijven. U kunt alle programma's gebruiken die u handig vindt. Je hebt een compiler nodig die archieven voor mobiele apps maakt, emulators om te testen, een teksteditor of een ander programma dat handig is om code te schrijven.

Stap 2

U kunt het beste de J2SE-compiler en de J2ME Wireless Toolkit gebruiken. Er zijn ook speciale programma's die deze functionaliteit in één installatieprogramma combineren, bijvoorbeeld Nokia SDK. Om een project te maken, kun je het beste meteen een programma kiezen dat je in de toekomst gaat gebruiken, aangezien je er aan gewend raakt. Het zal moeilijk zijn om naar een ander te herbouwen als de benodigde functionaliteit erin ontbreekt.

Stap 3

Maak een nieuw project in je editor, geef het een naam en andere noodzakelijke attributen. Schrijf een softwarecode voor een mobiel apparaat en test deze afwisselend met verschillende telefoonemulators om bugs te vinden.

Stap 4

Nadat u de programmacode hebt bewerkt en deze hebt gecontroleerd, verpakt u deze in jar en jad-archieven en slaat u het bestand vervolgens op de harde schijf van uw computer op. Kopieer het installatiebestand naar uw telefoon, gebruik het indien nodig ook om de functionaliteit te controleren van de software die u voor mobiele apparaten hebt geschreven.

Stap 5

Als u wilt dat de software die u hebt geschreven beschikbaar is voor download op internet, plaatst u deze op een specifieke portal. U kunt het gratis gebruiken of een bepaald bedrag toewijzen voor downloads, maar in het tweede geval moet u een speciale bron kiezen die deze functie ondersteunt.

Aanbevolen: