Hoe Te Schrijven Op Een Mobiele Telefoon

Inhoudsopgave:

Hoe Te Schrijven Op Een Mobiele Telefoon
Hoe Te Schrijven Op Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Te Schrijven Op Een Mobiele Telefoon

Video: Hoe Te Schrijven Op Een Mobiele Telefoon
Video: Mobiel Nummer Traceren ★★★ Hoe Te Sporen Een Mobiele Telefoon En Zien Waar Ze Zijn 2024, Mei
Anonim

Met behulp van een mobiele telefoon kunt u niet alleen bellen, maar ook berichten schrijven die u helpen de nodige informatie over te brengen als de geadresseerde momenteel aan het werk is, in de metro zit of tijdelijk in het gebied van ontoegankelijkheid van het mobiele netwerk is signaal. Op het eerste gezicht zijn de telefoonknoppen alleen bedoeld om nummers te kiezen, maar als je goed kijkt, heeft elke knop, naast een nummer, nog een paar letters in kleinere letters gedrukt. Deze symbolen helpen u bij het typen op uw telefoon met behulp van de meegeleverde toetsen.

Hoe te schrijven op een mobiele telefoon
Hoe te schrijven op een mobiele telefoon

Noodzakelijk

mobiele telefoon

instructies:

Stap 1

Om te beginnen met schrijven op uw mobiel, selecteert u eerst het item "Nieuw bericht" in het telefoonmenu. U ziet een formulier voor het invoeren van gegevens in een SMS-bericht. Voer in het veld "Aan" het nummer van de ontvanger in.

Stap 2

Verplaats vervolgens de cursor met de knop, joystick of door met je vinger het scherm aan te raken (afhankelijk van de functionaliteit van je telefoon) naar de onderkant van het formulier, dat bedoeld is om de tekst van het bericht in te voeren. Na deze acties schakelt uw mobiel over naar de modus voor het typen van tekst en cijfers.

Stap 3

Zoek de telefoonknop met de eerste letter van het woord dat je wilt schrijven in de kleine lettertjes.

Stap 4

Druk meerdere keren snel op deze toets, telkens wanneer u op een nieuw teken op het scherm drukt. Bij het wijzigen van pictogrammen verschijnen alleen die letters of het cijfer dat op de ingedrukte knop is toegepast.

Stap 5

Dat wil zeggen, als u op de toets met het cijfer 2 en de letters "abvg" drukt, verschijnt eerst de letter "a" op het scherm, de volgende druk op - "b", dan - "c", de volgende druk op - " d" en tenslotte - "2".

Stap 6

Nadat u de gewenste letter hebt geselecteerd, gaat u verder met de volgende set. Om dit te doen, als er een nieuwe letter op dezelfde knop staat, wacht u 2-3 seconden en drukt u op. De volgende letter van het woord verschijnt op het scherm.

Stap 7

Als de nieuwe letter in de tekenset op een andere knop staat, klik er dan direct op na het selecteren van de eerste letter. Kies dus de letters die je nodig hebt en stel daaruit de berichttekst op.

Stap 8

Om een spatie tussen woorden te maken, drukt u op "0" en het leesteken - "1". U kunt wissen wat u hebt geschreven met de "c"-toets of de rechterknop die zich direct onder het telefoonscherm bevindt. Om meerdere letters of woorden te wissen, drukt u meerdere keren met snelle bewegingen op deze knop, en om alle tekst te wissen, drukt u 1-2 seconden op de toets.

Stap 9

Als je telefoon aanraakgevoelig is en de stand van het scherm verandert als je het kantelt, draai dan de behuizing van het apparaat horizontaal en je ziet een volwaardig toetsenbord. Druk hier slechts één keer op elke knop, omdat er één symbool op de toetsen staat.

Aanbevolen: