Een Bericht Naar Een Mobiele Telefoon Schrijven

Inhoudsopgave:

Een Bericht Naar Een Mobiele Telefoon Schrijven
Een Bericht Naar Een Mobiele Telefoon Schrijven

Video: Een Bericht Naar Een Mobiele Telefoon Schrijven

Video: Een Bericht Naar Een Mobiele Telefoon Schrijven
Video: WhatsApp (iPhone): bericht doorsturen 2024, April
Anonim

SMS is een universele manier om in contact te blijven met je vrienden, familie en vrienden. Om een bericht naar uw telefoon te schrijven, kunt u een van de eenvoudige manieren gebruiken.

Een bericht naar een mobiele telefoon schrijven
Een bericht naar een mobiele telefoon schrijven

instructies:

Stap 1

Als je genoeg geld op je rekening hebt staan, kun je een bericht schrijven met je mobiele telefoon. Ga naar het berichtengedeelte en selecteer het submenu dat verantwoordelijk is voor het maken van een nieuwe sms. Voer de tekst in, kies het nummer in het internationale formaat en klik op de knop "Verzenden". Houd er rekening mee dat het schrijven van uw bericht goedkoper is als u in het Latijn schrijft, zodat u meer tekens kunt gebruiken.

Stap 2

Gebruik de officiële websites van de operators. In dit geval moet u, om een bericht te verzenden, de operator kennen waaraan het abonneenummer is gekoppeld. Ga naar de site en gebruik vervolgens het zoeksysteem of de sitemap om een gratis sms-verzendformulier te vinden. Voer het nummer in waarnaar u het bericht wilt verzenden, evenals de tekst van het bericht. Daarna moet u de verificatiecijfers invoeren. Klik vervolgens op de knop "Verzenden".

Stap 3

U kunt ook de functie gebruiken om een bericht te verzenden met behulp van messengers die deze functie ondersteunen, zoals icq of mail.agent. Laten we deze mogelijkheid eens bekijken met mail.agent als voorbeeld. Ga naar de mail.ru-website en download het programma mail.agent. Installeer en voer het uit. Bij het invoeren heeft u een gebruikersnaam en wachtwoord nodig uit de mail.ru-box. Start het als je het niet hebt, anders log je gewoon in met je gebruikersnaam en wachtwoord. Voeg een nieuw contact toe voor bellen en sms'en, waarna je hem berichten kunt sturen.

Stap 4

Als uitwijkmogelijkheid kunt u onofficiële sms-verzenddiensten gebruiken, zoals smsmes.com. Het schema om met hen te werken is hetzelfde als met de officiële sites, het enige nadeel is dat deze diensten geen sms-bezorging garanderen, daarom kunnen ze alleen als een uitwijkmogelijkheid worden beschouwd.

Aanbevolen: