Hoe Software Voor Samsung-telefoon Correct Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Software Voor Samsung-telefoon Correct Te Installeren
Hoe Software Voor Samsung-telefoon Correct Te Installeren

Video: Hoe Software Voor Samsung-telefoon Correct Te Installeren

Video: Hoe Software Voor Samsung-telefoon Correct Te Installeren
Video: How to install stock Firmware (software) on Samsung phone using Odin 2024, Mei
Anonim

Samsung-software (software) en verschillende stuurprogramma's zijn geïnstalleerd om de inhoud van het apparaat te beheren en te synchroniseren met een computer. Er kan extra software nodig zijn als u uw telefoon ook wilt reflashen of er extra applicaties naar wilt downloaden.

Hoe software voor Samsung-telefoon correct te installeren
Hoe software voor Samsung-telefoon correct te installeren

USB-stuurprogramma's installeren

Oudere Samsung-telefoons kunnen alleen via USB op een computer worden aangesloten nadat de juiste set stuurprogramma's is geïnstalleerd. En als nieuwe modellen smartphones automatisch worden gedetecteerd als verwisselbare media, kunnen gewone Samsung-apparaten pas met een computer worden gesynchroniseerd nadat het juiste stuurprogramma is geïnstalleerd.

Plaats de schijf die bij uw telefoon is geleverd in het cd-station van uw computer. Sluit daarna uw Samsung eventueel met een kabel aan op de computer volgens de gebruiksaanwijzing. Wacht op de automatische installatie van de benodigde stuurprogramma's in het systeem, waarna u een bijbehorende melding in het systeemvak ontvangt. De installatie van het stuurprogramma is nu voltooid en u kunt uw Samsung nu op het systeem gebruiken.

Programma's voor het werken met telefoons

Moderne Samsung-telefoons ondersteunen een verscheidenheid aan programma's waarmee u niet alleen de benodigde informatie kunt synchroniseren, maar ook telefooninstellingen en geïnstalleerde applicaties kunt beheren. Om de benodigde software te downloaden om met uw telefoon te werken, gaat u met uw computer of laptop naar de officiële pagina op Samsung Internet in het gedeelte "Vereiste software".

U wordt aangeboden om verschillende programma's met bepaalde functionaliteit te downloaden. De meeste Samsung Android-telefoons werken met de Kies-app, waarmee u muziek, foto's, video's, apps, notities en meer kunt synchroniseren. met de telefoon onmiddellijk nadat deze op de computer is aangesloten. Het programma kan de apparaatsoftware ook automatisch bijwerken wanneer het apparaat is aangesloten en er een bijbehorende melding verschijnt.

Met de app Samsung Smart Switch kunt u contacten en agenda-items synchroniseren die op uw oude Samsung-telefoon waren opgeslagen. Het programma kopieert de benodigde informatie naar een nieuwe telefoon door gegevens van de oude op te slaan wanneer deze is aangesloten. Met S Note kunt u notities die u op uw computer maakt, synchroniseren met uw telefoon. Met Samsung SideSync kunt u het bureaublad van uw computer bedienen.

Nadat u het gewenste programma hebt geselecteerd, klikt u op "Download" en volgt u de instructies die op het scherm verschijnen. Nadat het downloaden is voltooid, voert u het bestand uit om de vereiste software te installeren en volgt u ook de instructies op het scherm. Voer na de installatie het resulterende programma uit met behulp van de snelkoppeling op het bureaublad. Verbind vervolgens uw apparaat met een USB-kabel om de telefoon verder te identificeren en synchronisatie uit te voeren.

Aanbevolen: