Hoe Vray-materialen Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe Vray-materialen Te Installeren
Hoe Vray-materialen Te Installeren

Video: Hoe Vray-materialen Te Installeren

Video: Hoe Vray-materialen Te Installeren
Video: How to download and apply Vray Materials 2024, Mei
Anonim

V-RAY is een element dat wordt gebruikt om 3D-afbeeldingen en objecten te maken met 3D MAX. V-RAY-materialen kunnen handmatig worden gemaakt, of u kunt kant-en-klare voorbeelden gebruiken, deze van internet downloaden en installeren.

Hoe vray-materialen te installeren
Hoe vray-materialen te installeren

instructies:

Stap 1

Download de benodigde installatiebestanden van internet om vray-materialen te installeren. Sommige materialen worden bij het installatieprogramma geleverd, andere apart. Als je het "naakte" materiaal hebt gedownload, download dan ook het GetYouWant-programma van internet. Het is een zeer eenvoudige en gebruiksvriendelijke interface om u te helpen bij het installeren van vray-materialen. Als u de materialen hebt gedownload die bij het installatieprogramma zijn geleverd, doet u het volgende.

Stap 2

Schakel uw antivirusprogramma uit. Dit is nodig zodat de materialen veilig kunnen worden uitgepakt. Om een onbekende reden beschouwt elk antivirusprogramma deze bestanden als schadelijke software. Het opnieuw configureren van antivirus is tijdverspilling, dus zet het gewoon een tijdje uit.

Stap 3

Vergeet ook niet uit te loggen van internet. Op het moment dat de antivirus is uitgeschakeld, is uw computer volledig weerloos tegen echt schadelijke software. Je moet het risico niet nemen, want je hebt niet eens tijd om de materialen die je zojuist hebt geïnstalleerd uit te proberen.

Stap 4

Voer het installatiebestand uit om vray-materialen toe te voegen aan de 3D MAX-bibliotheek. Bevestig alle installatiestappen. Klik hiervoor op de knop OK. Nadat de installatie van de componenten is voltooid, start u uw pc opnieuw op. Start vervolgens het 3D MAX-programma. Druk op de F10-knop.

Stap 5

Selecteer de nieuw geïnstalleerde vray-materialen uit de lijst en begin met maken. Het is het beste om dergelijke materialen zelf te maken, vooral als je bedenkt dat het programma dit heel goed kan doen. Er zijn veel videozelfstudies en instructies voor het maken van vray-materialen. Op de een of andere manier moet je dit of dat soort materiaal nog op het gemodelleerde object passen. Het zal veel gemakkelijker zijn om dit te doen met uw eigen handgemaakte materiaal.

Aanbevolen: