Hoe De Genius-webcam Te Installeren

Inhoudsopgave:

Hoe De Genius-webcam Te Installeren
Hoe De Genius-webcam Te Installeren

Video: Hoe De Genius-webcam Te Installeren

Video: Hoe De Genius-webcam Te Installeren
Video: How to install webcam, UVC camera to windows 10, 8, 2024, September
Anonim

Om de webcam succesvol te kunnen gebruiken, moet deze correct zijn aangesloten en geconfigureerd. Dit vereist meestal het selecteren van de juiste set stuurprogramma's en het aanpassen van het geluid en beeld.

Hoe de Genius-webcam te installeren
Hoe de Genius-webcam te installeren

Het is nodig

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Haal je Genius camera uit de doos en plaats hem op de gewenste plek. Hiervoor kunt u het beste een computermonitor gebruiken als de camerabevestiging een dergelijke installatie toelaat. Dit zorgt voor een optimale uitlijning van de lens en microfoon.

Stap 2

Sluit uw webcam aan op een USB-poort op uw computer. Hier is een speciale kabel voor. Het verbreekt meestal niet de verbinding met het apparaat zelf. Als de microfoon een extra snoer nodig heeft om te werken, maakt u deze verbinding. Gebruik de microfoonpoort op je geluidskaart. Als je een geluidskaart met variabele poorten hebt, sluit dan de camerakabel aan op een vrij kanaal.

Stap 3

Open de instellingen van het audiostuurprogramma en geef de bestemming van de gebruikte poort op. Installeer nu de stuurprogramma's voor uw webcam. Als je geen speciale schijf hebt, ga dan naar de site https://www.genius.ru/ en selecteer het menu "Technische ondersteuning". Ga naar de pagina Webcams en zoek uw apparaatmodel. Download de driverkit voor uw besturingssysteem.

Stap 4

Pak het gedownloade archief uit. Open Apparaatbeheer en zoek uw webcam in de hardwarelijst. Klik met de rechtermuisknop op de naam en selecteer "Stuurprogramma's bijwerken". Klik op het item "Zoek deze computer" en geef de map op waarin u de stuurprogramma's hebt uitgepakt. Wacht op de software-update en start uw computer opnieuw op.

Stap 5

Installeer een geschikt programma, zoals Skype, om de webcam te testen. Voer het uit en bekijk de beeldkwaliteit. Controleer de werking van de microfoon. Om dit te doen, kunt u het Skype-programma of het hulpprogramma Geluidsrecorder gebruiken. De snelkoppeling bevindt zich in de standaardprogramma's van het menu Start.

Aanbevolen: