Een Game Uploaden Naar Samsung

Inhoudsopgave:

Een Game Uploaden Naar Samsung
Een Game Uploaden Naar Samsung

Video: Een Game Uploaden Naar Samsung

Video: Een Game Uploaden Naar Samsung
Video: Bring your Unity Game to the Samsung Galaxy Store 2024, Mei
Anonim

Moderne Samsung-telefoons ondersteunen het installeren en uitvoeren van games uit verschillende bronnen. De procedure is afhankelijk van het apparaatplatform en de functionaliteit ervan. Afhankelijk van het besturingssysteem van het apparaat worden games geïnstalleerd via de telefoon- of computerinterface.

Een game uploaden naar Samsung
Een game uploaden naar Samsung

instructies:

Stap 1

Op Samsung-apparaten met het Android-besturingssysteem worden games geïnstalleerd met behulp van het hulpprogramma Play Market. Klik op het applicatiepictogram op het bureaublad of in het hoofdmenu van de telefoon.

Stap 2

Selecteer in de lijst met categorieën die verschijnt het gedeelte "Games", dat in het centrale deel van het scherm wordt weergegeven. Vind de titel die je nodig hebt terwijl je door de categorieën en secties van genres navigeert. Om naar een specifiek spel te zoeken, kun je de zoekbalk bovenaan het scherm gebruiken.

Stap 3

Nadat u het gewenste item hebt geselecteerd, klikt u op de knop "Installeren" en wacht u tot het is gedownload en geïnstalleerd. Na het voltooien van de procedure verschijnt het spelpictogram op het hoofdscherm. Om te beginnen, moet u met uw vinger op de snelkoppeling drukken. De installatie van het Android-spel is voltooid.

Stap 4

Als je de game vanaf een computer wilt installeren, download dan eerst het hulpprogramma AppInstaller naar je telefoon vanuit de Play Market. Ga naar de app store en voer een naam in de zoekbalk in, selecteer vervolgens dit programma uit de verkregen resultaten.

Stap 5

Sluit uw telefoon aan op uw computer en zet het bestand met de APK-extensie neer in een willekeurige map van de flashdrive of het interne geheugen van het apparaat dat voor u geschikt is. Als je een cachebestand hebt, plaats het dan in de gewenste map volgens de instructies van de site waarvan je het gedownload hebt.

Stap 6

Koppel uw telefoon los van uw computer en voer AppInstaller uit, waarmee uw telefoon wordt gescand op installatiebestanden voor toepassingen. Selecteer het gewenste spel en installeer het, ga akkoord met de gebruiksvoorwaarden van de applicatie en geef toegang tot de vereiste gegevens.

Stap 7

Als je een gewone Samsung-telefoon hebt waarop geen besturingssysteem vooraf is geïnstalleerd, moet je Java-games downloaden van die telefoon. Download hiervoor de JAD en JAR van internet met uw computer.

Stap 8

Verbind uw telefoon met uw computer via een USB-kabel en selecteer de modus voor het delen van bestanden. Zet het spel neer in het geheugen van de flashdrive van het apparaat en koppel het apparaat vervolgens los van de computer. Ga naar de galerij en vervolgens naar de map waar de gekopieerde bestanden zich bevinden. Voer het JAR-document van het spel uit en voltooi de installatie. Ga daarna naar het menu "Toepassingen" om te beginnen. De installatie van het spel op je telefoon is voltooid.

Aanbevolen: