Een Boek Uploaden Naar Een IPhone

Inhoudsopgave:

Een Boek Uploaden Naar Een IPhone
Een Boek Uploaden Naar Een IPhone

Video: Een Boek Uploaden Naar Een IPhone

Video: Een Boek Uploaden Naar Een IPhone
Video: Пока, Apple и iPhone! Ухожу на Android 2024, April
Anonim

iPhone heeft standaard geen programma's waarmee je e-books kunt downloaden en lezen. Dergelijke applicaties kunnen echter rechtstreeks vanaf het apparaat via de AppStore worden geïnstalleerd. Na het downloaden van dergelijke hulpprogramma's, kunt u eenvoudig boekbestanden van uw computer uploaden via iTunes.

Een boek uploaden naar een iPhone
Een boek uploaden naar een iPhone

Het is nodig

Eenvoudige TXT-lezer, Stanza of Short Book

instructies:

Stap 1

Selecteer en installeer eerst de meest geschikte applicatie uit de AppStore via het juiste menu-item.

Stap 2

Easy TXT Reader is gratis verkrijgbaar in de iPhone-softwarewinkel en ondersteunt het lezen van txt-, xml-, fb2- en html-formaten in verschillende coderingen. Het programma heeft automatische functies voor woordterugloop, detecteert automatisch regeleinden en opent snel bestanden na indexering bij de eerste keer openen. Verwerkt eenvoudige HTML-tags en verbergt descriptors die niet kunnen worden herkend. Naast de standaardfuncties kunnen boeken worden gedownload via Wi-Fi, het hulpprogramma ondersteunt ook het werken met zip-archieven.

Stap 3

Een van de beste gratis readers is Stanza, die een klein aantal instellingen heeft, maar hoge prestaties levert en EPUB-, FB2- en PDF-formaten ondersteunt. Het downloaden van boeken via Wi-Fi wordt ondersteund, je kunt je eigen thema kiezen, maar voor sommigen lijkt het paging-systeem in de applicatie misschien onhandig.

Stap 4

Short Book is een van de beste iPhone-readers ooit. Het wordt tegen betaling in de AppStore gedistribueerd, de kosten zijn $ 4,99. Ondersteunt het formaat van e-books FB2, heeft een eigen offerteboek en een set woordenboeken. Van de minnen kan worden opgemerkt dat er geen tekstzoekopdracht is. Het programma werkt erg snel, het laden van boeken is super georganiseerd.

Stap 5

Nadat u de gewenste toepassing hebt geïnstalleerd, kunt u uw iPhone op uw computer aansluiten en het boek dat u moet downloaden naar iTunes verplaatsen. Start vervolgens het geselecteerde programma en open het gedownloade bestand.

Aanbevolen: