Een Game Uploaden Naar Schijf Voor Xbox 360

Inhoudsopgave:

Een Game Uploaden Naar Schijf Voor Xbox 360
Een Game Uploaden Naar Schijf Voor Xbox 360

Video: Een Game Uploaden Naar Schijf Voor Xbox 360

Video: Een Game Uploaden Naar Schijf Voor Xbox 360
Video: How to Transfer Xbox 360 Games via USB Drive - Jtagged/RGH Turorials - Urdu/Hindi & English Subs 2024, Mei
Anonim

Als je een game hebt gevonden die je naar schijf wilt downloaden voor xbox 360, kun je afbeeldingsbestanden tegenkomen. Je kunt ze op de gebruikelijke manier herschrijven, alleen worden ze op geen enkele manier door de console gelezen. Voor een hoogwaardige weergave van het spel op de xbox 360, moet je de afbeeldingsbestanden correct overzetten.

Een game uploaden naar schijf voor xbox 360
Een game uploaden naar schijf voor xbox 360

Noodzakelijk

  • - DVD + R DL-schijf (beter dan TDK / Verbatim)
  • - CloneCD-programma
  • - het beeld van het spel

instructies:

Stap 1

Download CloneCD naar uw computer: https://www.slysoft.com/en/clonecd.html. Installeer het. Download het spel naar je computer. Onthoud het pad naar de gewenste map en de naam ervan. Afbeeldingsbestanden worden weergegeven door de extensies.dvd en.iso. Kijk goed naar het einde van de bestandsnaam om je exacte formaat te bepalen.

Stap 2

Voer het CloneCD-programma op uw computer uit. Om te schrijven, hebt u de tweede optie in het menu nodig - "Schrijven vanuit ImageFile".

Stap 3

Klik in het geopende venster op "Bladeren" / "Bladeren". Zoek de gamemap op je harde schijf. Selecteer het afbeeldingsbestand met de juiste extensie uit de bestanden. Het kan elke naam hebben, alleen worden geleid door de aanduidingen aan het einde, na de punt, of in een apart venster onder de naam. Klik op "Open" / "Open" en vervolgens op "Volgende" / "Volgende".

Stap 4

Als je meer dan één brander hebt, kies dan degene die je nu gaat gebruiken. Klik op "Volgende" / "Volgende".

Stap 5

Geef de schrijfsnelheid op. Het varieert van 2,4x tot 6. De beste optie is om op 2,4x te schrijven, dan krijg je een schijf met minder fouten aan de uitgang. Voor Verbatim 2.4x kunt u de 4e modus kiezen - de kwaliteit zal goed zijn en de opnametijd zal korter zijn dan bij 2.4x. Gemiddeld duurt de hele verbranding 18 tot 40 minuten. Klik na het selecteren op "OK".

Stap 6

Wacht tot het einde van de opname. Controleer de schijf op Xbox 360.

Aanbevolen: