Jimm Instellen Voor Nokia

Inhoudsopgave:

Jimm Instellen Voor Nokia
Jimm Instellen Voor Nokia

Video: Jimm Instellen Voor Nokia

Video: Jimm Instellen Voor Nokia
Video: Tips&Tricks - Nokia Android 9: Mobiel internet instellen 2024, Mei
Anonim

Jimm is een mobiele client die het protocol van computerboodschappers als ICQ en QIP ondersteunt. Bij het instellen van deze applicatie moet u rekening houden met de specifieke kenmerken van de telefoon die u gebruikt.

Jimm instellen voor Nokia
Jimm instellen voor Nokia

Noodzakelijk

toegang tot internet

instructies:

Stap 1

Installeer eerst de mobiele client op uw telefoon. Voor Nokia-telefoons zijn er twee hoofdopties om dit proces uit te voeren. Download het jimm.jar-bestand van een beschikbare service op internet met behulp van een mobiele browser. Gebruik hiervoor de site

Stap 2

Als je dit bestand al op je pc hebt staan, installeer dan Nokia PC Suite. Verbind je telefoon met je computer via de USB-poort met een speciale kabel. Selecteer de bedrijfsmodus van het mobiele PC Suite-apparaat. Open het programma en ga naar het menu "Toepassingen installeren".

Stap 3

Geef het vereiste jar-bestand op en klik op de knop "Installeren". Koppel uw telefoon los van uw computer en start uw mobiele apparaat opnieuw op. Stel uw internetverbinding in. Controleer de activiteit door een beschikbare mobiele browser te starten.

Stap 4

Activeer het gebruik van dit GPRS-internettoegangsprofiel voor Java-toepassingen. Ga naar het menu Toepassingen en open uw mobiele client. Ga naar het menu Instellingen en open het submenu Netwerk. Typ login.icq.com in het veld "Servernaam" en 5190 in het veld "Poort". Stel het verbindingstype in op "Socket" en activeer het item "Verbinding onderhouden".

Stap 5

Activeer in het submenu "Verbindingsinstellingen" de volgende items: "Beveiligd inloggen", "Asynchrone overdracht" en "Extra verbinding". Keer terug naar het menu Instellingen en selecteer het submenu Account. Voer uw UIN en wachtwoord in. Open het menu Waarschuwingen en selecteer uw telefoonwaarschuwingsopties.

Stap 6

Sla de instellingen op, keer terug naar het hoofdmenu van het Jimm-programma en selecteer het item "Verbinding". Bevestig meerdere activeringen van de verbinding met de server. Voor sommige versies van telefoons wordt aanbevolen om de functie voor het opslaan van de correspondentiegeschiedenis uit te schakelen. Dit vermindert de belasting van het mobiele apparaat, waardoor Jimm iets sneller kan rennen.

Aanbevolen: