Een Melodie Instellen Voor Een Abonnee

Inhoudsopgave:

Een Melodie Instellen Voor Een Abonnee
Een Melodie Instellen Voor Een Abonnee

Video: Een Melodie Instellen Voor Een Abonnee

Video: Een Melodie Instellen Voor Een Abonnee
Video: Internet instellen op een Android smartphone 2024, April
Anonim

Het gebruik van een mobiele telefoon moet comfortabel en plezierig zijn. Hiervoor kunt u bijvoorbeeld een melodie voor de abonnee instellen, zodat u bij elke oproep de beller nauwkeurig kunt identificeren. Moderne mobiele telefoons zijn zeer aanpasbaar en maken het gemakkelijk om uw lijst met contactpersonen te personaliseren.

Op moderne telefoons kun je een melodie instellen voor de abonnee
Op moderne telefoons kun je een melodie instellen voor de abonnee

instructies:

Stap 1

Zorg ervoor dat u op uw telefoon een beltoon voor een abonnee kunt instellen, aangezien u bij sommige modellen die meer dan 5 jaar geleden zijn uitgebracht, geen beltoon kunt instellen voor individuele contacten. Hierin kunt u voor alle oproepen alleen een algemene melodie instellen. U kunt dit vinden in de instructies voor het apparaat of door het menu met instellingen voor contacten te bestuderen.

Stap 2

Zoek de overeenkomstige optie in het menu van je telefoon. Ga hiervoor naar het item "Instellingen" en selecteer vervolgens "Geluidsopties". In dit submenu kunt u verschillende manipulaties met het geluid uitvoeren: het volume zachter en harder zetten, een trilalarm activeren, waarschuwingssignalen selecteren, enz. Let op het item "Oproepsignalen". Klik hierop, waarna u wordt gevraagd een van de standaardmelodieën te kiezen of een melodie op de abonnee te zetten vanaf een flashcard.

Stap 3

Als er geen bestanden op de geheugenkaart staan, maar u wilt wel een bepaalde melodie zetten, moet u deze eerst downloaden. Zet het in MP3-formaat van uw computer via een USB-kabel of download het van het mobiele internet. Daarna zijn de gedownloade bestanden beschikbaar voor installatie als beltoon. Controleer of het signaal goed klinkt en luid en duidelijk genoeg is.

Aanbevolen: