Hoe U Uw Nokia-telefoon Kunt Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Nokia-telefoon Kunt Ontgrendelen
Hoe U Uw Nokia-telefoon Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Nokia-telefoon Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Nokia-telefoon Kunt Ontgrendelen
Video: FORGOT PASSWORD - How to Unlock the Nokia 5 or ANY Nokia Android Smartphone 2024, Mei
Anonim

Afhankelijk van het doel kunnen bij Nokia-telefoons drie soorten blokkering worden onderscheiden: blokkering van de telefoon, simkaart en het netwerk van de operator. In elk geval is een bepaalde reeks acties vereist.

Hoe u uw Nokia-telefoon kunt ontgrendelen
Hoe u uw Nokia-telefoon kunt ontgrendelen

instructies:

Stap 1

Het vergrendelen van de telefoon voor de telefoniste betekent dat het onmogelijk is om de telefoon in een ander netwerk dan het oorspronkelijke netwerk te gebruiken. Dit wordt gebruikt om klanten te beveiligen en de mogelijkheid om over te stappen naar een andere operator te bemoeilijken. Deze praktijk komt het meest voor in het buitenland. Als uw geval overeenkomt met deze beschrijving, neemt u contact op met de operator waaraan uw mobiele telefoon is toegewezen. Vertel de imei-code die onder de batterij van je cel zit. Vraag een ontgrendelcode aan, die moet worden ingevoerd wanneer u de telefoon aanzet met een andere simkaart.

Stap 2

De pincode van de simkaart is bedoeld ter bescherming bij verlies of diefstal. Mocht je het vergeten zijn, dan vind je het terug op de verpakking van de simkaart. Je hebt drie pogingen om het in te voeren, anders moet je de pakketcode invoeren, die ook op de verpakking van de simkaart staat. Voer deze in, waarna u een nieuwe pincode kunt invoeren. Als je de verpakking van de simkaart bent kwijtgeraakt, neem dan contact op met het kantoor van je provider voor een vervanging. Laat je paspoort zien en geef je telefoonnummer door, waarna je een nieuwe simkaart krijgt.

Stap 3

Als de blokkering van uw telefoon is gekoppeld aan een code voor toegang tot het geheugen van de telefoon of in principe toegang tot de telefoon, kunt u de code gebruiken om de firmware te resetten of de instellingen te resetten, of de telefoon opnieuw flashen. Als u codes gebruikt, is de meest betrouwbare manier om ze bij een Nokia-vertegenwoordiger te krijgen. U kunt de contactpersonen op de website wwww.nokia.com raadplegen of contact opnemen met een geautoriseerde Nokia-service. Houd er rekening mee dat het gebruik van de firmware-resetcode al uw gegevens zal wissen.

Stap 4

Opnieuw knipperen - de firmware bijwerken die verantwoordelijk is voor het functioneren van de mobiele telefoon. Om deze bewerking uit te voeren, synchroniseert u uw telefoon met uw computer. Installeer stuurprogramma's en software en sluit vervolgens uw telefoon aan op uw computer. Flash de telefoon opnieuw met software en originele firmware. Alle software die je nodig hebt, vind je op de website www.nokia.com, evenals fansites gewijd aan Nokia-telefoons. Gebruik alleen software waarvoor gedetailleerde instructies beschikbaar zijn. Anders is het raadzaam om contact op te nemen met het servicecentrum.

Aanbevolen: