Hoe U Uw Telefoonvergrendeling Kunt Ontgrendelen

Inhoudsopgave:

Hoe U Uw Telefoonvergrendeling Kunt Ontgrendelen
Hoe U Uw Telefoonvergrendeling Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Telefoonvergrendeling Kunt Ontgrendelen

Video: Hoe U Uw Telefoonvergrendeling Kunt Ontgrendelen
Video: Telefoonvergrendeling in Turkije - hoe u een meegebrachte telefoon ontgrendelt 2024, Maart
Anonim

Bij het gebruik van een mobiele telefoon ondervinden sommige gebruikers zo'n probleem als het blokkeren van de mobiele telefoon. Als een persoon niet weet hoe hij internet moet gebruiken, gaat hij hoogstwaarschijnlijk naar een servicecentrum dat telefoons van deze fabrikant bedient. Maar u kunt ontdekken hoe technici mobiele telefoons op internet deblokkeren. Over dit onderwerp zijn veel instructievideo's gemaakt.

Hoe u uw telefoonvergrendeling kunt ontgrendelen
Hoe u uw telefoonvergrendeling kunt ontgrendelen

Noodzakelijk

Besturingssysteem van de Windows-lijn, software NokiaFREE ontgrendelcodes rekenmachine

instructies:

Stap 1

In ieder geval wordt deze actie uitgevoerd met behulp van een programma dat de telefoon kan ontgrendelen. In de regel is dit een programma dat ontgrendelcodes bevat, of een programma met interne invloed op de telefoonsoftware. Voordat je aan de slag gaat met het ontgrendelen van je telefoon, moet je dit programma downloaden.

Stap 2

Om dit programma te downloaden, drukt u op de pagina op de gele Download-knop. Het downloaden van het programma-installatiebestand begint op uw harde schijf. Nadat u klaar bent met het downloaden van dit programma, installeert u het. Accepteer alle prompts van het installatieprogramma.

Stap 3

Voer het programma uit. Voer in het geopende programmavenster de vereiste waarden in:

- telefoonfabrikant;

- telefoon model;

- IMEI-code (kies * # 06 # op het toetsenbord van de telefoon);

- land van vestiging;

- mobiele operator.

Klik na het voltooien van deze stappen op de knop Berekenen. Ontgrendelcodes verschijnen aan de rechterkant van het programma. Gebruik een van hen. Als het onmogelijk is om de ontgrendeling te voltooien, probeer dan een andere code in te voeren om de blokkering van de telefoon te verwijderen.

Aanbevolen: